Se on pyhät ohi ja arki alkanut! Kuten Justiina kuvassa toteaa se on niin pyhät ohi ja alkaa ne reikäleipäviikot!:D No mutta arkikin on ihanaa kun sen oikein oivaltaa!;)  Meillä ainakin oli ihanat pyhät ja tuli hiukan herkuteltuakin niin nyt on taas kiva palata arkeen, kuriin ja järjestykseen! Jos arjen aloitus tuntuu vaikealta autan sinua mielelläni. Meiltä on mahdollista saada tueksi Hyvinvointivalmennusta ja lisäksi meillä toimii ilmainen Laihdutus/Hyvinvointiryhmä joka starttaa taas keskiviikkona. Sitä innolla odotan itsekkin! Meiltä saa myös Body Lift vartalon muokkaus hoitoja ja nesteet ja aineenvaihdunnan liikkeelle laittavia lymfahierontoja! Molempia suosittelen lämpimästi kevyen elämän tueksi antamaan toivottua lisäbuustia! Itse aloitan aina myös vuoden alussa detox kuurin eli puhdistan kehoa näin sydäntalvella. Monet tehokkaat ja edulliset detox tuotteet alkaen helpoista viherpuristeista ja yrttitipoista löydät myymälästämme. Hoitolamme hoidoista taas esim Turvehaudehoito + hieronta on tehokkaasti kehoa kuona-aineista puhdistava. Talvi on hyvää aikaa kehon puhdistukseen. Sitten alkaa mukavasti keho virkistyä ja kevätauringon paistellessa on jo virtaa täynnä. Suosittelen kehon puhdistusta 1-2 kertaa vuodessa. Muistathan myös juoda vettä riittävästi ja levätä hyvin näin talvella? Nyt kannattaa hoitaa itseään niin on taas virtaa kun kevät monine kivoine hetkineen saapuu:). Voikaa hyvin ja ulkoilkaa paljon! Raitista ilmaa ja lepposia talvipäiviä kaikille toivotellen ANU:)