Hienosti on pyörähtänyt vuosi käyntiin ja Hyvinvointivalmennukset ovat pitäneet tämän yrittäjän kiireisenä. Aikaa itsenikin hoitamiselle on onneksi jäänyt ja näin sydäntalvella onkin hyvä keksittyä hoitamaan myös itseään. Talvi lämpötilavaihteluineen on rankkaa iholle, muistakaa helliä ihoanne! Meiltä tehokosteuttava kasvohoito + jalkahieronta nyt 39e! Myymälästämme löydät myös tehokosteuttavat seerumit jotka hellivät ihoa. Omia suosikkejani on Manukahunajaa sisältävä tehoseerumi ja Alvan ihana tehoseerumi jossa myös iholle tärkeää hyarylonia. Jokaiselle 30+ naiselle suosittelen ehdottomasti tehoseerumia näin talviaikaan ainakin! Myymälästämme löydät seerumit alkaen 19,90e.

Perustin myös käsityöryhmän facebookkiin jonka löydät nimellä Kädentaidonystävät Häme. Siellä saa niin esitellä kuin myydäkkin kädentaitojaan. Pidämme käsityöläisten kanssa aina välillä myös myyntitempauksia meillä Hyvän Olon Aitassa ja yhdeltä käsityöläiseltä saimme jo meikkipusseja myyntiin ja yksi lupasi tuoda pian kauniita villasukkia jalkavoiteiden viereen myyntiin. Kaikenlaista kotimaista käsityötä siis löydät jatkossa enenemässä määrin myymälästämme ja somen käyttäjät liittykäähän tuohon ryhmään.Siellä voi halutessaan myös vain ihailla töitä.

Paljon olen nyt tehnyt erilaisia hoitoja ja tsempannut asiakkaita terveellisiin elämäntapoihin. Itsekkin sain taas oman projektini etenemään käytyäni ravitsemusterapeutilla. Paljon olen liikkunut ja siitä saa kyllä virtaa! Tänäänkin kunnon treeni kotisalilla! Liikkukaa, hoitakaa ja hoidattakaa itseänne näin talvella. Pian se kevättalven aurinkokin alkaa sitten paistella. Voikaa hyvin!<3