Olipa antoisat koulupäivät taas! Opimme paljon ehostusta ja nyt meiltä siis saa juhlameikkejä kun on siihen tarvittava oppi hankittu! Lisäsin sen hinnastoon eli juhlameikki sis koemeikin 45e. Opimme myös paljon ihon hoidosta lisää ja mekaanisen ihonpuhdistuksen lisäksi nyt onnistuu hoitolassani myös miilumeiden poisto! Mekaaninen ihonpuhdistus 45e. Lisäsin myös sen hinnastoomme ja miilumeiden poisto kuuluu samaan jos niitä vähän mutta jos paljon niin +10e.

Tyttäreni<3 autteli tänäänkin myymälässä kun hoidin naisryhmiä hoitolassa. Niitä onkin nyt ollut paljon. Neiti<3 sai myös mekaanisen ihonpuhdistuksen päivän päätteeksi.:)

Nyt myös hyvä uutinen teille jotka olette kyselleet timanttihiontaa meiltä joka on aivan loistava niin arpiin kuin juonteisiin eli myös timanttihiontalaite on tulossa hoitolaamme lähipäivinä! Lisää infoa myöhemmin ja tietysti mehevä tutustumistarjous;).

Nyt aloitan vapaat kun perhe<3 jo huhuilee saunaan! Nähdään taas tiistaista alkaen myymälällä! Ensiviikolla ei ole koulupäiviä niin tavoitat minut sieltä ja lämmin kiitos tämänkin viikon ihanille asiakkaille joilta tuli myös piristävää palautetta!:)

Ihanaa viikonloppua kaikille!:)