Nyt kuuluu aika hyvää Hyvän Olon Aittaan:). Hoitoja on ollut kovasti ja taas on koulupäivien myötä saatu myös uusi hoito hoitolamme hinnastoon eli kokovartalon kuorintoja ja hierontoja sekä selluliittihoitoja olin opiskelemassa taas tällä viikolla. Nyt voit varata tuon ihanan koko vartalon kuorinnan ja hieronnan lämpöhautein tarjoushintaan vain 45e(ovh 59e). Ripsien ja kulmien värjäilyjä ja kasvohoitoja on tehty oikein urakalla ja aina kestosuosikkimme lymfahieronnat joka on meillä laitehoito on ollut suosittu näin talviakaan kun monilla myös kesäkuntoprojekteja. Hyvinvointivalmennukset on pyörinyt mukavasti ja taas keskiviikkona kokoontui ihana Laihdutus/Hyvinvointiryhmämme. Hienosti etenee tavoitteet ryhmällä!:) Tulevana viikonloppuna vedän Hunajahierontakurssin joita meillä pyörii  muutama vuodessa. Muistakaahan myös ystävänpäivä 14.2! Meiltä löytyy sydänkoruja ja vaikka mitä kivaa ystävälle!<3 Itse aion muistaa omia rakkaita ystäviäni<3. Lapsuudesta/nuoruudesta on säilynyt useampikin aarreystävä ja he ovat kultaakin kalliimpia<3.

Hiukan uutta keväistäkin on tullut Aitalle kuten uusia koruja ja saimme myös luontaistuotepuolelle tärkeän lisäravinteen suolistoa hoitavan inuliinivalmisteen. Moni ei tule ajatelleeksi miten tärkeä suolisto on mutta sehän vaikuttaa ihan kaikkeen kun vaikuttaa myös ravinteiden imeytymiseen! Edulliset suolistoa hellivät tuotteet löydät nyt meiltä.

Tänään mietin töissä miten onnekas olen kun saan olla niin ihanien asiakkaiden kanssa tekemisissä. Olen teistä todella kiitollinen<3! Sain myös ihanan kalenterin lahjaksi yhdeltä tärkeältä asiakkaaltani.

Lämmin kiitos myös teille jotka jaoitte somessa ystävänpäivätarjoustamme. Sen tiimoilta on tämän yrittäjän puhelin soinut tiuhaan. Kiitoskia ja nauttikaahan ihanista talvipäivistä ulkoillen ja hoitaen itseänne!<3 🙂