Nyt on ollut monenlaista touhua ja tohinaa niin opintojen parissa kuin muutenkin Aitalla. Koulussa taa opittu paljon lisää ja hiukan olen saanut itsekkin hoitoja koulukavereilta. Opin myös vaativammatkin vartalon pakkaushoidot ja selluliittihoidot. Ehostusta on tullut opittua paljon lisää niin juhlameikkejä kuin silmälasimeikkejä ja kuvausmeikkejäkin ja monenlaista tuotekoulutusta ja teoriaa. Aitalla on ollut kivasti hoitoja hoitolalla ja uudet laitteet on olleet tosi suositut!:)

Pidin taas lisää kursseja (kuumakivi ja turve) ja meillä oli myös kiva kasityöpäivä ja käsityöläisiä oli esittelemässä upeita töitään hoitolamme tiloissa. Kesäksi rakennamme myös kivan käsityönurkan myymälään.Kivasti starttasi käsityötiimin touhut ja muutamia käsitöitä löydätkin jo myymälästämme;).

Tänään oli ihan mahdoton 16 hoidon työpäivä mutta hyvin sujui ja nyt on yrittäjä väsynyt mutta onnellinen. Enää huominen päivä ja torstaina lennän Espanjaan Costa Blancalle vanhempieni<3 luokse akkuja latailemaan kesäsesonkia varten. Tuona aikana työntekijäni Tiia hoitaa inventaarin ja palvelee teitä lauantaisin myymälällä. 23.3-1.4 siis myymälä avoinna vain lauantait mutta mieheni Aki<3 palvelee teitä mielellään myymälällä ilta-aikaan kun soitat ensin ja sovit tulostasi 050-3279939!Minut tavoitat lomaltakin tarvittaessa 050-5660035! Töihin palaan seuraavan kerran 4.4 ti.Adios,hasta luego;)!