Paljon tapahtunut taas Aitalla ja erityisen innoissani olen siitä että nyt on viimesenpäälle kasvohoitolaitteet saapuneet ja ne mahdollistavat todella monet entistäkin tehokkaammat kasvohoidot. Uudessa kasvohoitolaitteessamme on 7:n eri toimintoa ja näin keväällä yksi huikeimmista toiminnoista on timanttihionta sekä ultra ihonpuhdistus! Timanttihionta tasoittaa ihoa ja ihon väriä, haalentaa arpia, madaltaa juonteita ja kirkastaa ihoa tehokkaasti. Timanttihionnalla saadaan myös poistettua ihon epäpuhtaudet eli komedot(mustapäät) ihosta tehokkaasti ja täysin kivuttomasti! Lisänä asiakas saa aina halutessaan myös mekaanisen ihonpuhdistuksen. Hoito voidaan tarvittaessa myös viimeistellä ultran avulla. Tästä laitteesta itsellänikin on kokemusta asiakkaana kun mentorini Hanna teki itsellenikin sillä ihonpuhdistuksen ja jestas miten hyväkuntoinen ja puhdas iho tuli! Hanna kertoi myös laitteiden olevan todella suositut ja tehokkaat ja niin aloin haaveilla itsekkin laitteen hankinnasta. Ilokseni nyt tämä haave on totta ja pystyn hoitolassani tarjoamaan teille ihanat asiakkaani todella tehokkaita kasvohoitoja. Nyt kevään tarjous Täydellinen ihonpuhdistus sis. Timanttihionta ja halutessasi myös mekaaninen ihon puhdistus lisänä ja tietenkin tehokkaat voiteet, naamio, kuorinta, seerumi ja pää- ja kasvohierontaa yms perus kasvohoitoon kuuluva 45e! Jokaiselle annan myös hyvät kotihoito-ohjeet ja teen ihon analyysin looppilampun avulla ja mittaan ihon kosteusarvon ennen ja jälkeen hoidon. Nyt kannattaa hoidattaa iho kuntoon niin kevätauringossa on mukava nauttia kauniilla kasvoilla;)! Varaa pian oma aikasi 0505660035! Aikoja rajoitetusti.

Aika kiireistä on ollut ja uudet kurssit kuten Hunajahierontakurssi ja Suklaahierontakurssi on ollut suosittuja. Helmikuun kurssilta valmistui taas monta hunajahierojaa ja ensi viikonloppuna on tulossa hyvä porukka suklaahierontakurssille. Myös ihana Miia piti helmikuussa onnistuneen vauvahierontakurssin tiloissamme.Suunnitteilla on pian tapahtumakalenteri myös tänne nettisivuille jossa näet aina tulevat kurssit. Julkaistaan kun sivujeni tekijä Pihla ehtii.Kurssitoimintaamme voit halutessasi seurata facebookissa sivulla Hunaja-Aitta myymälä 1.4.2012 alkean Hyvän Olon Aitta. Tässä myös nyt tulevat tapahtumat eli: 11.3 Suklaahierontakurssi klo 11-14.30 99e/hlö sis alv 24%.18.3 Käsityöpäivä eli käsityöläisiä tiloissamme myymässä klo 12-14. Käsityöpäivä on ilmainen tapahtuma. Turvehoitokurssi 18.3 klo 15-19 hinta 99e/hlö sis alv 24%.Hunajahierontakurssi 22.4 hinta 99e/hlö sis alv 24%. Kursseista saa myös todistuksen ja niille voi ilmoittautua 0505660035!

Myymälään tuli lisää uutta ihanaa luonnonkosmetiikkasarjaa Byotheaa ja siitä sarjasta löytyy myös erittäin herkän ja cuperosaihon tuotteet. Myymälään tuli myös luonnonmukaisia hiusten hoitoaineita uutuutena. Muutamia kauniita käsitöitä on myös saatu myyntiin ja käsityöpäivään on tulossa 7 käden taitajaa esittelemään tuotteitaan. Kannattaa poiketa paikalle;).

Tällä viikolla olen yhden päivän koulussa oppimassa taas lisää ehostusta ja saan tärkeän meikkimerkin erikoiskoulutuksen. Keskiviikkona siis myymälä kiinni mutta muuten avoinna normaalisti. Nauttikaahan kauniista kevättalven päivistä ulkoillen ja poiketkaahan moikkaamaan!:)