Nyt on saatu paljon kauniita koruja lisää myyntiin. Valtaosa koruista on hopeoitua koruterästä mutta myös hopeisia koruja löydät nyt myymälästämme hyvän valikoiman. Hunajasaippuat ja propolisvoiteet on nyt saatu myyntiin. Omia luonnonmukaisia ja todella hoitavia tuotteitamme. Todella kiireisiä on nyt ollut päivät ja koulussakin kävin taas lisää oppimassa. Sini on hoitanut hienosti myymälää ja vähän jo on äitienpäivämarkkinointiakin aloiteltu. Suunnitteilla on myös että tänne kotisivuillemme saataisiin tapahtumakalenteri josta näette aina tulevat tapahtumamme. Nyt 28.5 on Suklaahieronta/Turvehoitokurssi meillä johon vielä muutama paikka jäljellä ja 10.6 on koko Lasikeskuksen Kesäkauden avajaiset ja Hunajuapuistoomme tulee käsityöläisiä myymään sekä ihana yhteistyökumppanini Miia Honkasalo myymään Kukka-ja puutarhakirpputori Kesäheinän tuotteita. Nettisivujeni tekijä Pihla työstää tapahtumakalenteriasiaa parhaillaan joten uudistus saadaan varmasti pian ja se helpottaa tapahtumiemme seuraamista. Tapahtumia on tulossa jatkossa lisää. Meillä on yhteistyökumppanini Miia Honkasalon kanssa suunnitteilla mahdollisesti ihonhoitokurssi syksyyn ja katsotaan mitä muutakin kivaa keksitään;). Hunajahierontakurssit ja suklaahierontakurssit meillä pyörii nyt säännöllisesti samoin satunnaisesti turvehoitokurssit. Jos kiinnostusta kannattaa kysellä hyvissä ajoin kurssit ovat täyttyneet nopeasti.

Nyt mä aloitin tavallaan kesäloman tai sanotaan nyt että osittaisen sellaisen. Joitain hoitoja käyn tekemässä ja hiukan opiskelen mutta reipas työharjoittelija ja työntekijäni hoitavat vastuun myymälästä ja hiukan hoitolastakin niin toukokuulla vähän keräilen voimia kesäsesonkiin ja teen etätöitä mutta tarpeen mukaan käyn myös jokusia hoitoja tekemässä heille ketkä ehdottomasti juuri mun tekemän hoidon haluaa joten saa soitella silti en mä kuitenkaan malta kauaa työhommista pois pysyä:D! Mulla on niin ihanat asiakkaat mutta vähän tällänen kevennetty kuukausi nyt ennen kesän vilskettä:). Paljon tein tänään varastoon ihania tuoreita voiteita,hierontaöljyjä ja saippuoita joten niitä löydätte myymälältä ja reippaat työntekijäni palvelevat teitä. Vapun aion viettää perheeni<3 kanssa kotimäen<3 paljussa rentoutuen. Toivotan teille aivan ihanaa VAPPUA kevään juhlaa!:)