Nyt on Käsityönurkka myymäläämme saatu valmiiksi ja aivan ihania käsitöitä saapunut! Paljon kauniita keramiikkakoruja, lapsille kauniita käsin tehtyjä leluja, keramiikkaesineitä, meikkipusseja ja vaikka mitä!! Kannattaa tulla tutustumaan! Itse olen todella tyytyväinen ja hyvin on jo kauppa käynyt käsityönurkassakin! Eilen jouduin jo tilaamaan ensimmäisiä täydennyksiä. Parhaat viedään päältä joten kannattaa poiketa;)!

Työharjoittelijani Sinikin sai eilen oiken julkisesti facebooksivuillamme kehuja asiakkaalta mikä oli mukava kuulla. Hän onkin reipas nuori ja palvelee teitä myymälässämme 3.6 asti. Itse olen nyt saanut kovasti keskittyä hoitoihin sekä opintoihin kun Sini on niin hienosti hoitanut myymälää. Ihon puhdistuksia on ollut paljon eli Timanttihiontaa on tehty ahkerasti ja monia miilumeiden poistoja on ollut myös. Lymfalaitteet jatkaa susiotaan ja myös vartalohoidot kuten Bodylift hoidot ovat näin keväällä lisääntynet kovasti.

Keskiviikkona pidettiin Hyvinvointi/ Laihdutusryhmämme kevätkauden päättäreitä ja sain ihania kukkia asiakkailta kiitoksena! Kyllä lämmitti yrittäjän mieltä! Ryhmän yhteis pudotus oli -36kg ja ennätys oli -10,4kg! Olen todella ylpeä kaikista 10:stä naisesta jotka jatkoivat ryhmän loppuun myös heistä joilla paino ei niin pudonnut mutta lihaskunto nousi ja tuli uusia hyviä elämäntapoja! Sehän se on tärkeintä! Syksyllä taas jatketaan syyskuun eka ke 18.30 alkaa taas syksyn ryhmä ja ryhmä on ollut niin suosittu että kuulemma moni jatkaa:)! Itse sain nyt personal trainerin tekemän ruokavalion ja siinä on uskomattoman paljon puhdasta hyvää ruokaa eli nälkää ei tarvitse nähdä! Heti alkoi hiukan tapahtua:). Kai se täytyy viimein uskoa että vain syömällä hyvin mutta oikein saa tuloksia ja jaksaa. Itse voin nyt paremmin kun vuosiin:).

Myymälälle on tullut nyt myös lisää ihanaa luonnonkosmetiikkasarjaa Byotheaa ja suuret määrät upeita koruja niin keramiikasta kun oikein hopeakorujakin. Lisäksi olen kehitellyt kaksi uutta omaa tuotetta eli nestemmäisen hunajasaippuan ja propolisvoiteen. Kerron niistä tarkemmin kun saan etiketit painosta. Huomenna on Aitalla Hunajahierontakurssi taas ja tehdään myös suklaahierontoja. Sini palvelee teitä myymälällä. Mukavaa viikonloppua!:)