Aurinkoiset terveiset upealta lomalta Costa Blancalta Espanjasta! Loma meni hyvin ja ilmatkin suosi.Paljon nautin lenkkeilystä Costan kauniilla rannoilla ja näimme kauniita pikkukyliä kuten hienon luolakotikylän joka oli kaunis espanjalainen taiteilijakylä. Huomenna palaan akut ladanneina taas täysillä töiden pariin ja onkin jo ollut ikävä ihania asiakkaitani!:) Huomenna aloittaa myös uusi työharjoittelija Sini meillä 2kk harjoittelun. Nyt on Ihon puhdistus kasvohoidot kevättarjouksessa ja voit valita joko Timanttihionnan joka tasottaa ihon pintaa, puhdistaa ihon epäpuhtaudet kivuttomasti ja haalentaa arpia sekä juonteita tai ihonpuhdistuksen Ultralla. Molempiin saa halutseeaan lisänä mekaanisen ihonpuhdistuksen ja myös lymfahieronnan! Ajan voit varata 0505660035.Huomenna teen taas myös ihan tuoretta mehiläisvahahamppuöljyvoidetta joista on tullut parikin isoa tilausta lomani aikana. Myös myymälälle teen taas voiteita lisää. Myös käsityönurkkausta aletaan laitella kesäksi kuntoon kunhan ehditään eli käsitöitä monelta kädentaitajalta tulossa myymäläämme muutamien jo olemassa olevien lisäksi. Mukava palata taas töihin ja tulkaahan moikkaamaan! Myös hyvää kotimaista hunajaa löydät meiltä vielä! Mukavia kevätpäiviä!:)