Se on kaunein kesäaika käsillä ihan muutaman viikon sisällä. Odotan jo innolla omenapuiden kukkimista Hunajapuistossa. Ei ihan vielä mutta kauniisti jo vihertää ja lammella uiskentelee sammakon poikaset ja muutamissa kukissa ja pensaissa pörrää jo mehiläiset. Nyt kannattaa nauttia kesästä. Itse olen tämän alkukesän rakastaja. Rakastan vehreyttä ja lämpöä mutta helteillä väsyn. Onneksi on hyvä ilmastointi Aitassamme joten myymälässä on mukava shoppailla kuumallakin.

Olen viettänyt nyt parikin upeaa kesäistä viikonloppua luonnosta nauttien parhaan ystäväni Heinin<3 ja perheeni<3 kanssa. Kyllä tuo auringonvalo vaan tuo virtaa mutta muistakaa suojata ihonne ja hiuksennekin!! Aurinko on ihon pahimpia vahentajia! Myymälästämme löydät hyvät luonnonmukaiset aurinkovoiteet ihosi suojaksi. Oma suosikkini on manukahunajasta valmistettu päivävoide jossa sp30. Sen hinta myymälässämme ja verkkokaupassakin 22,90e ja on tosi riittoisaa! Ei jätä rasvaista tunnetta ja sopii myös meikin alle! Itse käytän, myyn ja susoittelen ihan ympäri vuoden en vain kesällä.

Nyt on kehitelty myös uusi tuote meille Pihkavoide eli mehiläisvahavoide jossa lisänä kuusen pihkaa. Aivan loistava haavoihin, tulehduksiin, kuiviin kantapäihin ja vaikka mihin! Täysin luonnonmukainen tuote ja hinta 13,90e/purkki.

Muistakaahan 10.6 Kesän Avaus/ Käsityöpäivä tapahtuma ja tervetuloa muutenkin poikkeamaan myymälään!

p.s Kuvassa teen parhaalle ystävälleni Heinille<3 kasvohoitoa. Ihon puhdistus ensin Ultralla ja sitten Timanttihionnalla. Ihon puhdistus meiltä laitevalinnasta riippuen 45-49€. varaa aikasi 050-5660035!;)