Ihanaa Juhannusta kaikille! Juhannus on keskikesän juhla mutta usein täällä Suomessa siitä vasta kunnolla kesä alkaa! Paljon on siis kesää jäljellä vielä joten nautitaan siitä. Vaikka ilmat eivät aina Suomessa suosi niin kyllä Suomen luonto on silti todella vehreä ja kaunis! Itse ainakin nautin siitä kovasti. On mukava tunne kun olen Juhannussiivon tehnyt, koti tuoksuu mäntysuovalta matonpesun jäljiltä ja tuvan pöydällä on kimppu kauniita luonnonkukkia.

Tänään Ella, uusi reipas palkkaamani työntekijä palvelee myymälässä. Ella on 20v merkonomi joka aloittaa kosmetologiopinnot. On mukava päästä ohjaamaan tuota kaunuesalasta kiinnostunutta ja todella motivoitunutta nuorta naista.

Paljon olen nyt töissä touhunnut myös oman reippaan nuoremme 17v tyttöni Janinan<3 kanssa. Janina hoitaa jo hienosti myymälää äidin tehdessä hoitoja ja iloksemme saimme tietää että hän pääsi opiskelemaan merkonomiksi eli juuri sinne mihin haluaakin. Äidin jalanjäljissä hän aloittaa syksyllä Tavastiassa merkonomiopinnot. Itsekkin olen aiemmalta koulutukseltani kaupan alalta Merkonomi ja sitten vielä innostuin lukemaan luontaishoitoja, Yrittäjän ammattitutkinnon, Yritysjohtajan Erikoisammattitutkinnon ja Kosmetologin tutkinnon. Oppisopimuksella olen itse opiskellut näin aikuisiällä ja tarvittaessa voin sitten joskus itse oppisopimuksella kouluttaa oman tytön kosmetologiksi jos hän tulevaisuudessa haluaa. Tuo merkonomin tutkinto on hyvä alku hänelle sillä hän kuulemma haluaa bisnesnaiseksi kuten äitikin!:D Haaveilee joskus jatkavansa perheyritystämme.

Myymälässä on nyt tullut taas uusia koruja myyntiin ja ihana luonnonkosmetiikkasarja Byothea on meillä paljon laajentunut. Tuli myös hiustenhoitotuotteita ja tänään tilaan luonnonmukaisia meikkejä eli Everyday Minerals on uusi meikkisarja joka saapuu valikoimiimme Juhannuksen jälkeen ja myös Avrilin meikkejä jonkinverran.

Nyt Juhannusta aion viettää rakkaan mieheni kanssa Hyvän Olon Mäellämme täällä kotimäellä paljuillen, grilaten ja nauttien kahdestan kun tyttö<3 on mökkireissulla. Myös erilaiset kauneushoidot kuuluu Juhannus rutiineihin ja luonnosta löytyy siihen paljon aineita kuten esim. nokkosvesi vahvistaa hiuksia ja raparperin lehdet ovat tehokkaita nestekertymiin ja vartalon hoitoon. Oikein ihanaa Juhannusta kaikille ja nauttikaa kauniista luonnosta säällä kuin säällä!:)