Meillä oli taas Suklaahieronta- ja Turvehoitokurssi ja monta innokasta hoitajaa valmistui toukokuun lopulla. Olipas kiva kevään viimenen kurssi, syksyllä taas lisää kursseja. Hienosti on alkanut kurssit pyöriä ja ollut tosi kivasti osallistujia! Olen enemmän kuin tyytyväinen!

Huomenna meillä on Kesäsesongin avajaiset koko Lasikeskuksessa ja Käsityöpäivä Hunajapuistossamme. Nyt on Hunajapuisto kauneimmillaan. Omenapuut ja kirsikkapuu kukkii ja lumipalopensaskin aloittelee kukintaansa. Tulkaahan viettelemään kesäpäivää. Huomenna saapuu tomera Hunajapupumme Honey myös kesäksi Hunajapuistoon ja lähtee taas kun koulut alkaa. Myös elävät mehiläiset lasipesässään löydät myymälästämme ja huomisessa tapahtumassa jne tapahtumissamme voit tavata myös Alli vuohen.

Kovin kiireistä on ollut Aitassamme. Hoidot ovat lisääntyneet paljon ja palkkasin myös uudenkin nuoren neidin 20v Ellan apulaisekseni. Nyt on siis oman nuoreni<3 lisäksi kaksi muutakin nuorta palkattuna Aitan tiimiin. Ella on vasta valmistunut merkonomi joka on hakenut opiskelemaan kosmetologiksi. Alan ihminen siis ja hän tuli mulle hoitoon kun aloimme jutella ja tuli tunne että tämän reippaan nuoren tahdon työllistää sillä entistä enemmän tarvitsen nyt alasta kiinnostunutta ja luotettavaa työntekijää. Hän oli oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja näin me aloitimme yhteistyön:).

Kovasti on tilattu myös uusia tuotteita eli meikkipuoli laajentuu ja tulee ihana tuoksuva ihonhoitosarja mutta kerron niistä myöhemmin lisää. Tulkaahan poikkeamaan ja ihania kesäpäiviä kaikille!:)