Kovin kiireistä kuuluu nyt Aitalle! Kunnon sesongin suhinaa kun jälleenmyyjämme tilaa kovasti tekemiäni mehiläisvahavoiteita ja mökkiläiset haluaa hoitoja. Lomalaisia poikkeilee paljon nyt myymälään mutta onneksi on reipas 17v tyttäreni ollut apuna ja hoitanut myymälää mun tehdessä kovasti voidelähetyksiä kuntoon ja hoitoja.:)

Syksyn Hyvinvointiryhmän starttaamiseen myös jo valmistaudun ja tänään saapui myymälään Fitfarmin terveystuotteet. Kerron niistä tarkemmin lomakauden loputtua kun on arjen, kurin ja järjestyksen paluun aika monessa perheessä!:)

Vielä nautitaan kuitenkin kesästä ja monia grillailuun sopivia uutuusherkkujakin on saapunut kuten chilihyytelöä, ihanaa valkosipulikastiketta ja hyvät salaatinkastikkeet! Kannattaa poiketa myymälälle. Huomenna Ella palvelee teitä myymälässä. Mukavia kesäpäiviä!:)