Uusi hunajasato on saapunut myymäläämme ja nyt kannattaa ostaa tuota kesän makeaa luonoonkultaa sillä kylmän kesän takia sato saattaa jäädä pieneksi. Vielä ei tiedä riippuu siitä miten kesä vielä lämpenee. Meillä on onneksi hoitola nykyään se pääbisnes ja mehiläispesiä paljon myyty vanhempieni ikäännyttyä. Meillä on tuttu hyvä mehiläishoitajapariskunta joilta tarvittaessa sitten ostamme hunajaa ja pesätkin tässä suht lähellä niin asiakkaalle ei ole sinäänsä eroa ostaako isäni hoitamien mehiläisten hunajaa vai tämän tutun mehiläishoitajapariskunnan. Isä ja äiti on niin vanhaksi jo yrittäjyyttä touhunnut että suorastaan hätistän heitä nyt ihan oikeasti olemaan vaan eläkkeellä.

Muutamia kivoja uusia syötäviäkin tuotteita on nyt saapunut myymälämme valikoimiin kuten ihanat salaatinkastikkeet ja grillaukseen sopivat hyytelöt kuten aivan ihana chilihyytelö! Aivan ihanan makuinen lihan kanssa.

Myös paljon uusia meikkejä taas tuli myös ammattikäyttöön sopivat kaikille maskeerausalalla toimiville tutut Grimasin meikit joiden kestävyys iholla on maan huippu laatua ja jotka ovat todella monikäyttöisiä! Suunnitteilla meillä on yrittäjäkaverini Miian kanssa alkaa syksyllä pitää myös ihonhoitoryhmiä joihin mukaan tulee myös meikkausvinkit. Myös everydayminerals ihanan luonnonmukaiset arkimeikit löydät meiltä!

Huomenna meillä on perinteiset Hunajajuhlat ja samalla Käsityöpäivä Hunajapuistossa eli käsityöläisiä tulee myymään tuotteitaan. Kannattaa siis poiketa huomenna Hunajapuistoon!;) Mukiavaa viikonloppua!:)