Sesonki saatu purkkiin ja oli kyllä kiireinen kesä! Paljon saatiin aikaan ja siitä mieli hyvä! Lämmin kiitos kaikille ihanille kävijöille ja muistakaahan että vaikka arki on alkanut niin Hyvän Olon Aitan myymälä on avoinna ti-la 10-15/16 nyt sesongin ulkopuolellakin ja hoitola palvelee aamusta iltaan ajanvarauksella! Myös myymälään voi poiketa ilta-aikaankin kunhan soitatte ensin 050-5660035 niin tulen paikalle ja jos olen kiinni hoidoissa mieheni voi palvella teitä myös.

Arjen alkuun löydät monenlaista helpotusta myymälästämme kuten monia terveystuotteita ja näin alkusyksyyn on moni tykännyt puhdistaa kehoa niin hyvät detox tuotteet löydät meiltä! Myös hoitolastamme löydät niin Hyvinvointivalmennusta kuin nesteet ja kuona-aineet kehosta liikkeelle laittavia lymfahierontojakin. Nyt arjen alkuun tarjouksena 10 kerran sarjahoito lymfahierontaan vain 99€!!!(ovh 25€/hoito) Varaa pian aikasi 0505660035 niin saat lisätsemppiä syksyn kuntoprojekteihin ja laihdutuskuureihin! Lymfa tehostaa aineenvaihduntaa ja rasvanpolttoa myös.

Hyvinvointi/ Laihdutusryhmämme alkaa taas syyskuussa ja on ilmainen tukiryhmä painonpudotukseen. Mukaan mahtuu halukkaita vielä muutama! Syyskuulla meillä myös Hunja- Suklaa- ja Turvehoitokurssitkin taas. Sinne jo kivasti osallistujia. Suunnitelmissa myös ilmainen ihonhoitokurssi syksylle siitä lisätietoa loppukuusta. Tapahtumamme näet kätevästi etusivulta aina. Lämpimästi tervetuloa!

Täällä on yrittäjälläkin alkanut taas treenikausi ja olisi tavoitteena jatkaa vielä kymmenisen kiloa omaakin painon pudotusta. Ihan mukavaa kun arki, kuri ja järjestyskin taas alkanut kesän jäätelöiden jne herkuttelujen jälkeen. Toivotan kovasti tsemppiä kaikille alkaneeseen/ alkavaan arkeen ja ihanaa syksyä! Poiketkaahan moikkaamaan Hyvän Olon Aittaa!;)

p.s Kuvassa uusi logomainoksemme:)