Aivan mahtava kurssipäivä oli Aitassani viime lauantaina ja tämä yrittäjä on todella tyytyväinen! Huikea naisenergia oli kun opetin 7:lle naiselle hoitolassani Hunaja- ja Suklaahieronnan ja Turvehoidot. Ihanaa intoa ja yrittäjyyttä ja nyt moni asiakas pääsee syksyn kylmyyttä karkuun noihin ihanan hemmotteleviin hoitoihin joissa käytetään myös lämpöhauteita hoidon tehostamiseksi.

Hunaja on aivan huikea kosteuttaja iholle ja lisäksi rentouttaa lihasta poistaen kuona-aineita lihaksesta. Suklaahierontaan tulee myös ihana suklaakuorinta itse valmistamallamme suklaakuorinnalla ja ihosta tulee todella hoidettu ja pehmeä! Lisäksi saa hieronnan ihanalla suklaaöljyllämme. Turvehoito taas on todella tehokkaasti kehoa puhdistava ja rentouttava detox hoito.

Kurssitoiminta on alkanut nyt ihan tosissaan ja 21.10 on seuraavat kurssit. Myös marraskuulla on ihanan Miian pitämä vauvahierontakurssi. Tammikuulla pidän itse Kasvohoitokoulutuksen ja hierontakursseja taas lisää talvella.

Opiskelemassa olen käynyt nyt itsekkin ahkerasti ja ensiviikolla on jo näyttöinfon aika. Valmistua pitäisi joulukuulla.

Uutta meillä on tullut karvanpoistomenetelmät eli vahauksia saatavissa ja myös uutena Kasvohoitona Ihon kiinteytyshoito Ultralla. Lisään ne pian hinnastoon ja lähiviikkoina tulee myös sokeroinnit ja aromahieronnat.

Myymälän puolelle olemme saaneet lisää käsitöitä myyntiin ja kivoja kynttilöitäkin saapui. Nyt kannattaa poiketa hakemaan myös hunajaa ja hoitavia teelaatuja niin välttyy syksyn flunssakierteeltä ja jos on jo alkanut flunssa vaivata hyvän avun saa eukalyptushunajasta ja Nuhanenä tipoista. Poiketkaahan myymälässä ja voikaa hyvin<3!