Nyt on arki alkanut taas sujua ja edetä täydellä teholla kesän jälkeen. Kovasti ollut hommia ja koulussakin käynyt lisää oppimassa taas. Oli todella milenkiintosta uutta oppia kasvojen laitehoidoista ja ihon puhdistustavoista. Iho ja etenkin kasvohoidot on kyllä niin se mun juttu! Siihen aion erikoistua kokoajan lisää ja lisää. Erityisesti juuri kasvot kiinnostaa. Ovathan kasvot iso osa identiteettiämme ja kauneuttamme. Työssäni kohtaan paljon kasvoja ja nautin niiden hoitamisesta. Mielestäni myös rypyt ovat kauniita elämän jälkiä ja saan hoitaa kauniita kaiken ikäisiä kasvoja. Jotenkin haluaisin saada ihmiset ymmärtämään että jokainen on omalla tavallaan kaunis. Ja myös kun huolehtii itsestään se ei ole itsekästä vaan päinvastoin sillä sillon jaksaa pitää huolta myös muista kun itse voi hyvin!

Saimme myös myymälään uuden hyväntekeväisyyskorusarjan myyntiin ja tässä siitä tietoa:

Mandu-korusarja
Ostamalla Nepalissa valmistettuja koruja tuet työllisyyttä Katmandussa. Monilla naisilla ei ole mahdollisuutta käydä kodin ulkopuolella töissä ja jotta he voivat huolehtia perheestään, korut valmistetaan kotona. Ansaitsemalla omaa rahaa he kykenevät itsenäisempään elämään.

Korut ovat hinnaltaan korusta riippuen 12-15€ eli ostamalla itsellesi tai lahjaksi kauniin korun voit myös tehdä hyvää!

Meillä oli myös kosmetiikka-asioihin liittyvä tärkeä liikeneuvottelu josta olen tosi innoissani. Harkitsen vakavasti alkavani maahantuojaksi ihanalle meillä jo yli vuoden myynnissä olleelle Manukahunajasta tehdylle luonnonkosmetiikkasarjalle sekä ihanille Bee Venom tuotteille. Samalla saisin huikea nettikaupan eli tämä lapsenkengissä näillä sivuilla oleva nettikauppa jäisi taka-alalle ja sieltä uudesta nettikaupasta olisi asiakkaiden helppo tilata. Tämä ihonhoitoasia on niin kiehtova että päätimme myös kaverini Miian kanssa järjestää tälle syksylle Ihonhoito/ meikkauskurssin ja se alkaa 12.10. Nyt on jo 13 osallistujaa ja 15 ehdoton maximi eli aika kivasti alkaa ryhmä olla kasassa.

Hoitakaa hyvin itseänne ja ihoanne nyt arjen keskellä. Riittävä uni, runsas veden juonti ja riittävä lepo on ne tärkeimmät sekä huolellinen puhdistus ja kosteutus sekä kuorinnalla ja naamiolla kannattaa ihoa hemmotella kerran viikossa. Myös ihanat tehoseerumit tekee tosi hyvää iholle. Meilläkin manukasarjassa tosi tehokas seerumi 22,90€. Nyt on myös ihon puhdistushoidot tarjouksessa ja meiltä löytyy todella tehokkaat laitehoidot myös! Ultralla tai Timanttihionnalla saadaan todella tehokkaita puhdistuksia kivuttomasti aikaan ja iho on hyvä tehopuhdistaa näin vuodenaikojen vaihteessa. Varaa aikasi 0505660035. Ihanaa syksyä!

p.s Tänään olen nauttinyt lempiperhosistani neitoperhosista kotimäellä. Upea ilma! Nauttikaahan ulkoilusta!