Kivat uudet mainoskuvat sain ystävien<3 avustuksella! Paras ystäväni toimi mallina ja hänen puoliso kuvaajana. Mukavaa ystävien yhteistyötä. Niillä sitten pian alan pikkujouluajan mainonnan. Opiskelut pitää kiireisenä ja huomenna menen Payot sarjan varrtalohoitoja oppimaan. Ella palvelee myymälällä. Verkkokoulua on paljon ja enää muutama päivä pitää fyysisesti käydä koululla ja sitten on näytöt enää edessä. Yrittäjäystäväni Miian kanssa ollaan pidetty Ihonhoitoryhmää ja se on ollut kyllä tosi kivaa ja meillä on ihan huikea naisporukka ryhmässä! Torsatai-iltana taas kokoonnutaan. Suunnitteilla on myös mutakin kivoja tapahtumia alkuvuoteen. Viime torsataina Miia kertoi meille eteerisistä öljyistä ja tällä viikolla itse kerron ihonhoidosta ja aloitamme myös ehostusvinkkien kertomisen ja meikkausjutut.

Etsin myös ihmistä joka tulisi pitämään tapahtuman stressin hallintaan liittyen ja ehkä myös kampaajaa yhteistyöhön pitämään kauneusiltoja. Katostaan mitä kaikkea kivaa talvelle keksitään. Kannattaa olla kuulolla. Valmistumiseni jälkeen on entistä enemmän siten mahdollista panostaa tapahtumiin ja kursseihin. 1.11.2017 nettikauppa www.hunajaaiholle.fi siirtyy omistukseeni ja se vie myös aikaa nyt aika paljon. Tarkoitus olisi että sieltä sitten voisitte helposti tilata joululahjat ja lahjakortitkin muutamalla klikkauksella. Myös suuri luonnonkosmetiikan varasto saadaan myymälään jo olemassaolevien lisäksi marraskuun alkuun. Paljon kaikkea kivaa tulossa:). Mukavia syyspäiviä!:)