Nyt on ollut niin kiire että en ole ehtinyt kirjoitella mutta tässä pikainen blogipäivitys. Paljon on tapahtunut Aitalla ja kovasti on ollut opiskelua ja töitä. Kävin myös Latviassa upealla pidennetyllä viikonloppulomalla mieheni<3 kanssa ja oli kyllä hieno paikka Jurmala jossa olimme ja teimme myös päiväretken Riikaan! Upeita rantoja ja Riika oli kaunis kaupunki! Ilmatkin suosivat ja latailimme akkuja kylpylälomalla kiireiseen syksyyn. Tuli kyllä tarpeeseen. Ella huolehti myymälästä hienosti ja oli kiva tulla takaisin töihin kun Ella oli siivonnut hienosti Aitan.

Eilen aloitimme yrittäjäkamuni Miian kanssa Ihonhoitoryhmän hoitolallani ja olipa kiva aloitus! Mukava naisporukka kokoontuu nyt viikottain Aitalla ihonhoidon ja meikkauksen parissa. Ryhmä täyttyi nopeasti ja talvelle onkin suunnitteilla taas uusi ryhmä.

Eilen oli myös yöllä tärkeä liikeneuvottelu skypen kautta Uuteen Seelantiin. Ilokseni voin nyt kertoa teille että aloitan laadukkaan luonnonkosmetiikan maahantuonnin yksinoikeudella Suomessa. Asiat selviää lisää ensiviikolla. Olen asiasta tosi innoissani ja olen todella kiireinen kun pitää opintojen ja työn ohessa opetella tullaukset, uuden  nettikaupan pyöritys jne. Kerron teille lisää myöhemmin.

Kiireiden vain lisääntyessä etsiskelen myös reipasta nuorta lisäavuksi eli välillä lähinnä viikonloppuisin työtä olisi tarjolla esim jollekkin opiskelijalle lisätuloksi. Kannattaa olla yhteydessä pian 0505660035. Tämän illan opiskelen lisää ihmisen fysiologiaa eli nyt koulutehtävien pariin. Mukavaa viikonloppua!:)