Viikonloppuna oli Joulusesongin avajaiset koko Iittalan Lasikeskuksessa ja meillä samalla myös Käsityötapahtuma eli kädentaitajia myymässä upeita töitään hoitolatiloissamme. Tyttäreni<3 kanssa touhuttiin töissä ja olipas hieno päivä! Iltasella vieteltiin perheen perinteisiä pikkujouluja oikein juhlavissa tunnelmissa Hyvän Olon mäellämme.

Paljon ollut nyt hoitoja ja ahkerasti olen valmistellut monia tilauksia kuntoon ja tehnyt suosittuja mehiläisvahavoiteitamme. Ella on autellut myymälässä ja tyttäreni Janina<3 myös. Ensiviikon Ella palvelee teitä myymälässä mun tehdessä koulussa viimeistä rankkaa näyttöputkea. Lauantaina toivottavasti juhlimme valmistumistani parhaan ystäväni Heinin<3 kanssa Helsingissä. Pitäkää peukkuja!

p.s Nyt 1.12 alkaen alamme olla taas jokapäivä avoinna 10-16/17. Tarvittaessa palvelemme myös ilta-aikaan kun soitat ja sovit tulostasi 0505660035! 1.12 alkaa myös facebookissa taas pyöriä Joulukalenterimme. Käykäähän tykkäilemässä! Arvomme tykkääjien kesken palkintoja!