Ilokseni kerron teille että tänään on omistukseeni tullut uusi hieno luonnonkosmetiikan nettipauppa www.hunajaaiholle.fi! Tuon yksinoikeudella Suomeen laadukasta luonnonkosmetiikkaa Wild Ferns nimiseltä perheyritykseltä Uudesta Seelannista. Tuotteet ovat olleet jo lähes 2v meillä myynnissä ja tuotteet ovat erittäin laadukkaita! Jopa kosmetologikouluni opettaja kehui niitä löydöksi! Olen erittäin innoissani että sain liikeneuvotteluissa skypen kautta Uuteen Seelantiin sovittua että saan niiden maahantuonnin yksinoikeuden. Erittäin suuri varasto saapui myös myymäläämme ja valikoima laajeni huomattavasti. Myymälässä on hiukan vielä nettipauppaa edullisemmat hinnat eli jos asut lähellä kannattaa poiketa myymälässä! Myös myymälän valoima on nettipauppaa laajempi.

Koulussa olen taas käynyt ja huomennakin menen. Eilen päivä töissä, ilta koulussa ja yö nettikauppajuttuja suunnitellen että tekemisen puutetta ei tällä yrittäjällä ole!:D

Tänään tehtiin hoitolassa vahauksia, sokerointeja sekä kasvohoitoja ja postittelin itse valmistamiani mehiläisvahasta tehtyjä jalkavoiteita sekä eläinten tassuvoiteita. Käsityönurkkaamme saimme taas paljon täydennystä ja ihania koruja saapui myymälään ja loppuviikosta saamme lisää! Kannattaa poiketa. Enää kuukausi omaan valmistumiseeni. Vähän jo jännittää mutta oleelliset asiat on jo läpikäytynä. Kirjottelen paremmin kuulumisia taas paremmalla aikaa!:)