Huh huh mikä sesonki takana ja sellasta kiirettä ja juoksua on ollut tämä loppuvuosi että täytyy todeta että oli rankin Joulusesonki koko yrittäjyyteni aikana. Samaan sumaan osui koulun päättyminen, luonnonkosmetiikan maahantuonnin opettelu ja uuden nettikaupan www.hunajaaiholle.fi avaus ja vielä putki- ja viemäriremontit kotimäellä. Kyllä nyt on menty vähillä unilla mutta nyt on olo todella helpottunut ja tyytyväinen. Meillä on jo joulutunnelma saapunut Hyvän Olon Mäelle. Kinkku uunissa Tyyne-koiramme vahtia pitäen ja Janina-tonttu<3 leipoi piparit joululaulujen soidessa. Tämän yrittäjän onni on ollut töissä aivan ihana työntekijäni Ella ja kotona rakas mieheni Aki<3 joka teki joulusiivot. Nyt on edessä Joululoma perheen kanssa ja aika rauhoittua todella rankan mutta mahtavan tuloksekkaan vuoden jälkeen. Itse palaan kunnolla työasioiden äärelle vasta 2.1 mutta työntekijäni Ella palvelee teitä välipäivinäkin myymälällä. Etusivulta näet tarkat joulunajan aukiolomme. Palaan taas kirjoittelemaan blogia ja kuulumisia tänne sitten kun akut latailtu jälleen. Oikein rauhallista Hyvän Olon Joulua kaikille ja Onnellista Uutta Vuotta! Lämmin kiitos vielä ihanille asiakkaillemme!<3