Nyt on kosmetologikouluni päättynyt ja lauantaina juhlin parhaan ystäväni kanssa Helsingissä. Ella hoiti viikonlopun myymälää. Varsinaiset valmistujaisjuhlat pidän vasta ensivuoden puolella kun lautakunta ehtii kokoontua ja saan virallisen todistuksen postissa. Voi olla että ajoitan juhlat niin että myös vanhempani olisivat taas Suomessa Espanjasta jossa viettävät talvet.

Nyt on mieli hyvä kun ei tarvitse enää ajella opiskelemaan mutta ei tämä tähän lopu lisää tietoa hankin itsenäisesti silti kokoajan! Ihonhoito ja kauneus on suuri mielenkiintoni kohde ja parasta osaamisaluettani on nimenomaan kasvohoidot ja siksi olenkin panostanut laadukkaisiin laitteisiin että voisin huolehtia kauneudestanne erityisen tehokkaasti.

Myös jalkahoitoja on ollut nyt paljon ja joulusesonkikin on jo alkanut! Paljon touhua Aitalla ja nyt olemme taas sesonkiaukiolossa eli avoinna joka päivä 10-16/17 ja joulunalusviikolla ainakin jopa 18 asti. Tervetuloa Jouluostoksille!