Se on niin pyhät loppu ja alkanut ne reikäleipäviikot:D! No nyt on ensimmäinen viikko arkea loman jäljiltä ohitse. Meidän perheellä oli upea Joululoma. Melkein viikon yhtä päivää lukuunottamatta maltoin rauhoittua ja levätä perheeni<3 kanssa Ellan hoitaessa myymälää. Teki kyllä hyvää ja meni ihan laiskotteluksi! Ulkoiltiin kyllä ja lenkkeiltiin sekä hoidettiin eläimiämme tallilla mutta muuten tuli käperryttyä viltin alle sohvalle kynttilän valoon katselemaan hyviä elokuvia ja lempisarjoja. Terveellisestä ruokavaliostakin pidin viikon loman ja herkuttelu lähti kyllä ihan laukalle koko perheellä!:D Haettiin kioskilta hyvää ruokaa kun ei viitsitty tehdä. Oltiin vaan ja nautittiin ja täytyy sanoa että kyllä oli akkuja lataavaa mutta mukava oli huomata että loppuajasta alkoi jo ärsyttää mokoma jouten olo ja suklaan mässytys! Olin niin täynnä herkuttelua ja löhöilyä että jo oikein odotin että alkaa arki, kuri ja järjestys! Nyt on taas treenikausi alkanut ja olokin sen myötä piristynyt mutta kyllä täytyy sanoa että ekat päivät itsensä vieroitukseen hiilarikoukusta oli taas yhtä tuskaa! On hyvä huomata miten ylensyöminen väsyttää eikä se loputtomiin ole kivaakaan! Jouluna annan itselleni luvan mutta haluankin herättää teitä miettimään miten tärkeää oikea syöminen onkaan! Kun syö liian vähän ei jaksa ja jos taas syö liikaa ei jaksa mutta mikä sitten on sopivasti? Siinäpä hyvä kysymys!

Meillä alkaa taas ensiviikolla joka vuosi vetämäni Laihdutusryhmä. Odotan innolla sen alkua. Oleellinen asia arjen alkuun mielestäni on että ei yritä tehdä täyskäännöstä viikossa tai taas kompastuu omaan ahneuteensa. Näin mulle on käynyt usein! Yleensä aloitan detox kuurin ja super niukan ruokavalion sekä täyden salirääkin heti 1.1. Nyt on tullut järkeä iän myötä ja aloitin arjen lempeästi 2.1. Detox kuuri alkoi kyllä ja lempeät lenkit sekä sali mutta lempeästi. Samoin ruokavalio laitettiin taas kuntoon mutta ei super niukaksi vaan terveellisesti. Neuvoni onkin teille että tehkää pieniä muutoskia oloanne kuunnellen, ei kehoa kiusaten ja kurittaen! Itselleni tuli viikon lomaherkuttelusta +2kg painoa mutta nyt jo ekalla viikolla siitä tipahti -1kg. Ei maailma siihen kaadu jos välillä löysäilee ja välillä pitääkin niin jaksaa taas uudella innolla! Toivonkin että moni käyttää tämän rankan sydän talven itsensä hoitamiseen ja lepää riittävästi!

Itselläni ja miehelläni<3 on tapana pitää sydäntalvi aina tipatonta ja herkutonta ja syödä detox puhdistuskuuri joita myyn yrttipuristeina myös mymälässäni. Talvi on hyvää aikaa puhdistaa kehoa, ulkoilla ja levätä ja vaikka ympäri vuoden juomme todella vähän alkoholia (vain juhlissa ja kohtuudella) emmekä tupakoi niin silti kehoon kertyy myrkkyjä esim. lisäaineista, saasteista jne! Suosittelen tekemään kehon puhdistuskuurin 2 kertaa vuodessa. Meiltä löytyy Detox tippoja, detox puristeita sekä detox laastareita myymälästä ja omasta keittiöstä löydät detox ruuaksi esim lehtivihreestä tehdyt smoothiet, mustikka, punajuuri ja ananas! Hoitakaa arvokasta kehoanne näin talvella ja nukkukaa paljon sekä ulkona kannattaa liikkua nin jaksaa.

Itse aion mennä huomenna turvesaunaan. Se jos mikä on loistava detox hoito ja laittaa nesteet liikkelle! Hoitolastamme löydät ihanat Turvehaudehoidot ja hieronnat sekä lymfahieronnat jotka laittaa nesteet liikkeelle! Myös monenlaista puhdistavaa yrttiteetä löytyy myymälästä. Poiketkaahan taas moikkaamaan! Loppiaisen olemme kiinni eli olen nyt vielä pidennetyllä viikonloppuvapaalla arjen aloitusviikon jäljiltä mutta tiistaista alkaen palvelen teitä taas myymälässä! Ihanaa ja voimauttavaa viikonloppua kaikille ja muistakaa hoitaa itseänne!:)