Tammikuu on ollut touhua täynnä meillä Hyvän olon Aitassa! Paljon on tehty hoitoja ja 13.1 meillä oli todella onnistunut Kasvohoitokurssi tiloissamme. Olettehan huomanneet että meillä on alkanut monenlaisnen kurssitoiminta ja terveysluennot pyöriä? Nyt löydät tulevat tapahtumat nettisivumme etusivulta ja facebook sivultamme nimellä Hunaja-Aitta myymälä 1.4.2012 alkaen Hyvän Olon Aitta. Myös Laihdutusryhmämme aloitti taas Loppiaisen jälken ja hienoon alkuun on naisryhmämme päässyt! Tänään meillä oli hyvinvointiluento jossa oli puhujana Miia Huitti kertomassa meille stressin hallinnasta. Hän on kirjoittanut aiheesta kirjankin. Oli todella mielenkiintoinen luento ja tärkeitä oivalluksia! On tärkeää että ihminen pystyisi rauhoittumana ja rentoutumaan kiireen keskelläkin eikä aina vaan kun kaikki hommat tehty. Nyky elämä on hyvin kiireistä ja hektistä ja on tärkeää löytää erilaisia tapoja rentoutua. Itsensä huoltamisesta pitäisi tehdä rutiinia kuten hampaiden harjaamisesta ja on tärkeää muistaa että vain voimalla itse hyvin voi auttaa muita.

Ollaan hiukan tammikuulla ehditty myös rentoutua ja ottaa aikaa perheelle ja myymälään on tullut monenlaisia uusia meikkejä ja monia ihania öljyjä kuten kehäkukkaöljyä, viinirypäleensiemenöljyä, Avokadoöljyä ja Neemöljyä joka on loistava myös aknen hoitoon. Nämä kaikki öljyt todella hyviä ihon hoitoon. Kerron mielelläni lisää kun poikkeatte myymälällä.

Muutamana lauanataina taas tyttärenikin on ollut apunani Aitalla ja helmikuulla vielä enemmän kun on taas monta kurssia. 3.2 meillä on Aromaterapiakurssi ja 17.2 Hunaja- Suklaa- ja Turvehoitokurssit. Maaliskuulla Naistenpäivänä 8.3 sitten Ihonhoito- ja meikkauskurssimme. Kurssitoimintaa tulossa jatkossa lisääntyvässä määrin ja parikin uutta tuotetta meillä kehitteillä. Kesällä viimeistään valmiina. Mukavaa viikonloppua kaikille ja muistakaa rentoutua ja huolehtia itsestänne!