Ihan huikean hieno kurssi oli taas viikonloppuna! Opetin kahdeksalle naiselle Aitassani Hunaja-, suklaa- ja Turvehoitoja. Tyttäreni Janina hoiti myymälää sekä toimi harjoitusselkänä. Olipa hieno päivä täynnä naisenergiaa! Seuraava kurssi maaliskuulla. On ollut kyllä hieno liikeidea nuo kurssit ja tykkään kovasti pitää niitä. Olen myös ollut yllättynyt niiden suosiosta. Entistä enemmän aion alkaa pitää erilaisia hyvinvointikursseja ja luentoja ainakin näin talviaikaan.

Lauantaina oli niin mahtava fiilis kurssipäivän jälkeen että pidettiin perhejuhlailta sen kunniaksi ja juhlistettiin molempia valmistumisiani eli Kosmetologin opintojen lisäkis sain Yritysjohtajan Erikoisammattitutkinnon päätökseen hiljattain niin oli monta syytä juhlaan näin 6vkon tiukan terveyskuurin jälkeen. Pizza ja shamppanja maistui hyvältä ja ansaitulta. Varsinaiset valmistujaisjuhlat pidän kuitenkin vasta 28.4 kun vanhempanikin ovat taas Espanjasta Suomessa.

Nyt on todella paljon hoitoja taas eniviikolla ja muistutankin teitä rakkaat asiakaani varatkaa aika niin ajoissa kun mahdollista ja ajanvaraus puhelimitse 050-5660035. Ihanaa että on jo valoisia ja kauniita kevättalven päiviä. Nautitaan niistä ja tulkaahan moikkaamaan!:)