Ompa ollut ihanan valoisia päiviä näin maaliskuulla monessakin mielessä. Kauniit ilman kutsuvat ulkoilemaan ja siitä kannattaa nyt nauttia! Ei ole hetkeen ollut näin komeaa talvea! Muistakaa kuitenkin suojata hyvin iho tuulelta ja tuiskulta ja usein kimmeltävät hanget jopa lisäävät aurinkosuojan tarvetta. Moni ei tule ajatelleksi että aurinko niin ihanaa kuin se onkin on ihon pahimpia vanhentajia! Päivävoiteessa olisi hyvä olla suojakerroin ympäri vuoden! Ja ainakin sp 20 mielummin sp 30! meiltä löytyy manukasarjasta jota maahantuon aivan ihana kosteuttava päivävoide jossa sp 30 ja sävyllinen Alvan BB-voide jossa sp 20. Molempien hinta 24,90€. Molempia käytän, myyn ja suosittelen.

Olipa muuten ihana huomata asiakkaani blogissa mahtava kirjoitus itse kehittelemästäni ja valmistamastani Propolisvoiteesta! Kyllä ilahdutti yrittäjän mieltä. Tässä lyhyt lainaus blogitekstistä:

“Onneksi hyviäkin tuotteita, joista sekä puuttuvat myrkyt että ne hoitavat ihoa aidosti, löytyy; samoin liikkeitä, joissa en herätä “kauhua” kiperillä kysymyksilläni. Tänä talvena minulla on ollut kaksi tuotesuosikkia, jotka ovat läpäisseet tiukan seulani:

Ensimmäinen on iittalalaisen Hyvän Olon Aitan valmistama Propolisvoide. Aina kun iholleni on alkanut ilmaantua punoitusta ja ihottuman ensi merkkejä olen sipaissut voidetta noihin kohtiin ja välttynyt kortisonivoiteiden käytöltä, jotka ovat aiempina talvina kuuluneet osaksi ihonhoitoani. Propolisvoide on myös loistava esimerkki siitä miten hyvä kosmetiikka sisältää vain muutamia raaka-aineita (alle 10 ainetta), sillä tässä niitä on vain 5. Ja Hyvän Olon Aitasta saat kaupanpäälle myös hyvää asiakaspalvelua :)”

Tuon koko kirjoituksen voit lukea elonalku.blogi.net

Kyllä aina ilahduttaa kun saa hienoa palautetta ja onkin todella arvokasta että te rakkaat asiakkaat annatte palautetta yrittäjälle! Niin ruusut kuin risutkin ovat todella tärkeitä sillä hyvä palaute ilahduttaa ja rakentava kritiikki taas auttaa kehittymän sillä uskon että jokainen yrittäjä haluaa palvella asiakkaitaan niin hyvin kuin mahdollista. Minä ainakin!

Yrittäjistä puheen ollen olin suunnattoman ylpeä tyttärestäni<<3 kun oli tässä yhtenä lauantaina apunani ja piti myymälää tehdessäni hoitoja. Kuulin hoitolastani miten oma nuoreni hienosti esitteli asiakkaalle äidin tekemiä voiteita ja asiakas osti 3 purkkia. Sanoin tytölle että juuri tuota on myyminen ei pelkkää palvelemista mutta olen myös opettanut miten tärkeää on esitellä mutta silti niin että se ei ole tyrkyttämistä. Itse pidän siitä että esitellään mutta meillä aina ostopäätöksen tekee rauhassa asiakas ja saa poiketa vain katsellemankin aina ei tarvitse ostaa mitään. Ihanaa on ollut saada opettaa omaa lasta asiakaspalveluun.

Huomisesta alkaakin itselläni viimeinen viikko töitä ennen 12vrk lomaa. Matkaan vanhempieni luokse Espanjaan mutta työntekijäni Ella palvelee teitä sillävälin ja mieheni Aki voi tulla myymälälle myymään tarvittaessa myös ilta-aikaan jos soittaa ensin 0503279939. Ella kuitenkin pitää ainakin valtaosan päivistä myymälää avoinna. Päivitän vielä tänne tarkat ajat ennen lähtöäni mutta siis 10.3-22-3 lomailen. Lauantaina 10.3 Ella kuitenkin palvelee teitä normaalisti myymälässä. Samoin ainakin 14-15.3 ja 17.3 lauantaina. Ella tekee inventaaria ja samalla myymälä avoinna klo 10-15.