Eilen oli aivan mahtava Naistenpäivän ilta firmassani kun pidin ihanalle naisporukalle Ihonhoito/meikkauskurssin! Huikea naisenergia ja ilta! Kiitos ihanat naiset! Nyt onnellinen yrittäjä jäi hurjan hoitosuman jälkeen 12vrk lomalle. Työntekijäni Ella palvelee myymälässä. Aukiolot näet nettisivujemme etusivulta.

Tänään mietin lomalle jäämistä ja sen tärkeäyttä. Itse rakastan niin työtäni että on mentävä kauas malttaakseen lomailla! Matkaan siis vanhempieni luokse Costa Blancan aurinkoon. Olen niin unelmatyössäni että kotiväki usein naureskelee vapaapäiviäni jolloin viimestään iltapäivällä joko alan tehdä etätöitä tai vähintään puhumaan töistä! Työni on niin mieleistä mutta kuten urheileva ystäväni sanoi viisaasti jopa ammattiurheilijat laitetaan välillä siksi treenikieltoon että palaa taas intohimo lajiin ja kipinä ei sammu! Siksi välillä on yrittäjänkin irtauduttava työstään että saan taas 22.3 töihin palatessani innosta puhkuen tehdä työtäni josta joudun nyt olemaan erossa 12vrk. Ikävä tulee kuin omaa lasta mutta firma on hyvissä käsissä ihanan työntekijäni Ellan hoivassa ja itse saan nauttia ansaitusta laatuajata palmujen alla rakkaiden vanhempieni<3 kanssa. Adios amigos, hasta luego!:)