Lomaterveiset ihanalta Costa Blancalta! Loma oli todella onnistunut ja paljon nähtiin ja koettiin vanhempieni kanssa. Poimittiin appelsiineja ja sitruunoja Lemonlund tilalta ja äiti joka aamu puristi niistä meille mehua, nähtiin hienoja linnoja sekä upea Murcian Casino ja katetraali ja ajeltiin satoja kilometrejä pitkin Espanjan kyliä ja kaupunkeja. Mimosat kukkivat kauniisti ja tapasimme sukua ja ystäviä. Joogailin äidin puutarhassa appelsiinipuun alla ja kuljin paljon meren rannalla. Kova ikävä oli kyllä taas töihinkin mutta hyvin sain lomalla irtauduttua työasioista mika on mulle vaikeeta sillä työni on niin mieleistä että vapaapäivinäkin eksyn helposti tekemään etätöitä tai ainakin ajattelemaan töitä! Siksi on hyvä reissata muutaman kerran vuodessa. Kotiin oli kiva palata kun täällä oli myös isäntä<3 häärännyt lomallaan kovasti. Oli mun auto pesty ja imuroitu sekä makuuhuoneen ovikin vaihdettu! Eipä onneksi tarvinnut olla remonttipölyssä!

Töihin oli ihana palata kun reipas työntekijäni Ella oli tehnyt inventaarin ja siivonnut paikat tosi hyvin. Hyvä työntekijä on kyllä yrittäjälle kallisarvoinen! Olen onnekas kun on käynyt tuuri työntekijävalinnoissa. Kesä tulee olemaan kiireinen niin onneksi on hyvät apulaiset.

Kalenteri näyttää todella täydeltä näin loman jälkeen ja muistuttaisinkin että varatkaa ajat aina ajoissa niin saatte varmiten toivomanne ajan. Perjantaina meillä on taas Hunaja-, Suklaa-, ja Turvehoitokurssit ja lauantaina onkin sitten Pääsiäissesonki koko Iittalan Lasikeskuksessa ja meillekkin tulee käsityöläisiä myymään, on tuotetestailuja ja lahjakorttiarvontaa runsaasti sillä 1.4 eli sunnuntaina tulee koko perheyrityksemme Hunaja-Aitan perustamisesta 32v ja uudistuneen Hyvän Olon Aitan eli hoitolapuolen jne. uudistusten perustamisesta 6v. Niin se aika vaan kuluu rakasta työtä sydämellä tehdessä. Varmuudeksi perustettiin firma 1.4 että jos ei olis toiminut vois todeta että olikin vaan Aprillipila mutta nyt voi jo varmuudella sanoa että ei ollut! Pääsiäisenä on kaikissa puodeissa monenlaista ohjelmaa. Kannattaa poiketa. Mekin olemme avoinna normaalista aukiolosta poiketen kaikki Pääsiäisen päivät. Tervetuloa ja ihanaa Pääsiäistä, kevään juhlaa!