Olipa mahtava viikko Aitalla ja se huipentui perjantain kursseihin ja viikonlopun Pääsiäissesonkiin! Paljon oli hoitoja tällä viikolla ja perjantaina ja lauantaina herättiin tyttäreni<3 kanssa jo kukonlaulun aikaan ja mentiin purkamaan hoitosumaa. Perjantaina Janina<3 hoiti myymälää ja mä koulutin taas useammankin Hunajahierojan, Turvehoitajan ja Suklaahierojan. Oli hieno kurssipäivä! On ihana opettaa noita hemmottelevia hoitoja!

Eilen ja tänään oli Pääsiäissesonki koko Iittalan Lasikeskuksessa. Meillä oli myös käsityöläisiä myymässä hienoja töitään. Itsekkin ostin 11v taiteilijalta hienot huovuttamalla tehdyt keijut hoitolani verhoihin.

Melkonen viikko oli ja huikeaa asiakaspalautetta sain! Yksi asiakas kertoi vievänsä voiteitamme Saksaan asti ja useammalta sain niistä kauniita kehuja. Myös hoitola-asiakkaat antoivat kaunista palautetta hoidoistani ja yksi oikein facebookissakin julkisesti. Ette arvaa miten lämmittää kiireisen yrittäjän mieltä kaunis palautteenne. Se on suorastaan bensaa mun jo muutenkin roihuaviin innostuksen liekkeihin! Rakastan todella työtäni ja teen sitä suurella sydämellä.

Tänään tuli 32v perheyrityksemme perustamisesta ja 6v siitä kun itse otin ohjakset käteeni ja perustin myymälän lisäksi hoitolan. Hetkeäkään en ole katunut vaan juuri tänä viikonloppuna erityisesti päinvastoin!!! Lämmin kiitos siitä teille ihanat asiakkaani<3!

Vanhempieni<3 unelma 32v sitten kun firma perustettiin oli oma eläkekoti Espanjassa. Nyt he elävät unelmaansa Costa Blancalla ja se tuntuu kyllä todella hienolta! Isä<3 lensi Suomeen mehiläisiä taas hoitamaan muutama päivä mun heidän luota lomalta paluun jälkeen ja äiti<3 viimeyönä. Ovat taas kesän täällä apunani mutta syksyllä palaavat Costan lämpöön. Aika hienoa sekin että nyt harjoittelee jo 3. sukupolvi Aitalla eli tyttöni Janina<3 joka opiskelee merkonomiksi. Oli kiva häärätä äiti ja tytär Pääsiäissesonkia ja kurssipäivää yhdessä!

Tänään Ella hoiti hienosti bisnekset ja itse ulkoilin perheeni<3 kanssa. Hahaa:D nyt tuli isäntä<3 komentamaan pois koneelta kun on vapaapäivä!:D Pitänee siis mennä mutta ihanaa Pääsiäistä 2018 kaikille!