Nyt on ollut todella hienoja työviikkoja reippaan työharjoittelijani Lauran kanssa! Laura on tehnyt myös mulle ja ystävällen Heinille<3 sekä äidilleni<3 hoitoja eli on ollut kiva saada itsekkin hemmotteluja ja tarjota niitä myös läheisille. Laura on todella pätevä ja lähes valmis kosmetologi mutta halusi vielä hiukan työkokemusta ja tekee syksyllä näytöt kuka tietää vaikka osan meilläkin;). Etenkin jalkahoitoja Laura tykkää tehdä ja on tehnyt niitä paljon. Itse olen toki aina mentori kosmetologin roolissa läsnä valvomassa työtä kun Laura meillä asiakkaan hoitaa mutta on jo niin taitava työssään että eipä ole paljon neuvoa tarvinnut! Mukavia on ollut yhteiset työpäivät ja Lauran hiukan edullisempiin hoitoihin voi tulla meille ainakin toukokuun loppuun asti. Ajanvaraus 0505660035.

Uusia ihanan tuoksuisia saunasuolia saapui myymäläämme tuoksuina Ruusu, Piparminttu, Vanilija, Laventeli ja Santelipuu ja samalla saat ohjeet ihoa hellivään saunarituaaliin. Saunasuolat 8,90€.

Myös uusia ihania perhoskoruja saatiin myymälään ja isompi koruerä saapumassa ihan näinä päivinä.

Lauantaina meillä oli taas Kasvohoitokurssi ja useampikin yrittäjä oppi meillä hemmottelevan kasvohoidon teon. Oli aivan mahtava päivä ja sain monta innokasta jälleenmyyjää yksinoikeudella maahantuomalleni manukasarjalle sekä itse valmistamilleni Mehiläisvahavoiteille.

Nyt viettelen vapaata Thaimaasta juuri ruskettuneena palanneen tyttöni<3 kanssa. Tiistaina taas touhutaan kovasti Lauran kanssa hoitolalla. Tulevana viikonloppuna juhlin myös viimein lähisuvun ja ystävien kanssa molempia valmistujaisiani Kosmetologi ja Yritysjohtajan Erikoisammattitutkinto sillä talvella ei ollut niin kiva juhlien pidon ajankohta niin on venynyt nyt keväälle jollon taas mukavampi järjestää juhlia ja lähteä vaikka pitkästäaikaa tanssimaankin ystävien kanssa. Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!