Hienot valmistujaisjuhlat juhlittiin viime viikonloppuna! Valmistuin kyllä kahteen tutkintooni Kosmetologi ja Yritysjohtajan Erikoisammattitutkinto jo syksyn ja talven aikana mutta koska vanhempani asuvat talvet Espanjassa halusin pitää viralliset juhlat näin keväällä että hekin pääsevät. Oli aivan mahtava juhlapäivä!! Lämmin kiitos kaikille ihanista lahjoista! Sain lennot Espanjaan, kylpyläloman, perintökorun äidiltäni joka sai itse sen valmistuessaan aikoinaan, perhoskoruja koska rakastan perhosia ja vaikka mitä kivaa! Oli hieno kokoontua suvun ja ystävien kesken. Onnellinen ja helpottunut olo onnistuneesta juhlapäivästä. Hauska sattuma oli myös että juuri samana päivänä 28.4 la oli sattumalta Hämeenlinnan Kaupunkiuutiset julkaisseet jutun valmistumisistani sekä siitä että olemme aloittaneet laajan luonnonkosmetiikan maahantuonnin yksinoikeudella Suomessa.

Nyt on aloitettu kovasti Äitienpäiväsesonkia valmistella ja uusia korujakin taas saapunut. Muistatthan että voimme myös postittaa Lahjakortin kun soittelet 0505660035. Hoitovalikoimamme näet palkista hoidot tältä sivulta. Mieleinen lahjakortti on ollut esim. Kuningatarmehiläisen Hemmotteluhoito joka maksaa 45€ ja sisältää Kasvohoidon ja Jalkahierontaa. palvelemme myös ilta-aikaan kun soitat ja sovit tulostasi.

Laura touhuaa kanssani hoitolassa ainakin toukokuun loppuun. Häneltäkin  voi varata edullisia hoitoja. Mukavia kevätpäiviä!:)