Nyt on ollutkin hieno kevät meillä töissä kun apunani on ollut reipas työharjoittelija Laura hoitolan puolella ja tyttöni Janina on nyt muutaman viikon mulla työharjoittelussa. Nuoret ovat olleet isoksi avuksi ja silti on kovin kiireistä ollut. Myös uuden työntekijän Ellin Eolen palkannut Ellan ja Janinan lisäksi. Elli aloittaa työt meillä kesäkuun alussa.

Yksityiselämässäni elän kuohuttavaa mutta onnellista aikaa. Sain tietää että musta tulee 37v iässä mummo! Toivon että tuon kuohuttavan uutisen takia en ole kenenkään teidän yhteydenottoihin unohtanut vastata! Pari päivää meni aikalailla tuon asian äärellä mutta nyt on alkujärkytys muuttunut jo kuplivaksi iloksi. Tyttöni<3 on vasta 18v mutta olin itse hänet saadessani 18v 8kk eli saman ikäisenä saa vauvan kun äitikin. Itsekkin olen 4 ammattia ehtinyt opiskella lapsen saannin jälkeen. Eiköhän kaikki järjesty.

Laura on hoitolassa purkanut hienosti hoitosumaa ja on ollut mukavaa opettaa häntä. Yhteistyömme jatkuu luultavasti myös syksyllä tämän kevään lisäksi. Myymälään on tullut paljon lisää ihania koruja ja koska rakastan perhosia niin isot erät kauniita perhoskoruja!

Eilen meillä oli Spa jalka- ja käsihoitokurssi jossa opetin 7:lle naiselle nuo ihanat hoidot. Oli todella hieno kurssipäivä ja iltasella aihetta juhlaan. Sain myös todella mieltä lämmittävää asiakaspalautetta vetämistäni kursseista asiakkaalta joka on käynyt jo 5:llä kurssillani! Kyllä lämmitti yrittäjän mieltä! Menneellä viikolla sain myös upean asiakkaani itse maalaaman perhostaulun yhdeltä asiakkaalta lahjaksi. Siinä oli sattumalta vielä lempiperhoseni neitoperhonen ja sinisiipi. Se pääsi kunniapaikalle ja ilahdutti kovin! On niin ihana tehdä tätä työtä ja teen tätä koko sydämelläni! Lämmin kiitos teille kaikille asiakkailleni. Mukavia kesäpäiviä!:)