Juhannus lähestyy. Olethan jo varannut hoitotuotteet Juhannussaunaan? Meiltä löydät ihanat ihoa hellivät saunahunajat joissa meidän hunaja ja Frantsilan yrtit ja eteeriset öljyt. Puhtaat luonnon tehoaineet suoraa Suomen luonnosta. Löydät saunahunajat myymälästämme sekä nettikaupastamme www.hunajaaiholle.fi. Myös monet ihanat vartalokuorinnat kuten itse valmistamamme suklaakuorinta löytyy ja itse yksinoikeudella Suomeen maahantuomastani Manukasarjasta löytyy todella ihoa hellivä kuorinta, puhdistusgeeli sekä vartalovoi sekä voiteet myös vartalolle kesän kuivattamaa vartaloa hellimään. Myös ihanat löylytuoksut ja saippuat löydät meiltä. Nyt on tullut uutuutena myös hunaja/oliiviöljysaippua ja kookossaippua. Hiustenhoitotuotteista löydät shampoot ja hoitoaineet myös hunajan tuoksuisina. Myös turveshampoo on todella hoitava hiuspohjalle ja sopii ekologisuutensa ansiosta myös mökkisaunaan loistavasti.

Juhannuksena on ihana grillata ja meillä on nyt tarjouksessa ihanat chilihyytelöt ja valkosipulihyytelöt mitkä sopivat loistavasti marinointiin. Jälkiruuaksi jäätelöä ja jäätelön päälle mansikkahunajaa tai salmiakkihunajaa jotka molemmat löydät myymälästämme 5,90€.

Hoitolassa on ollut nyt kiireiset pari päivää mutta onneksi myös nuoret apuna. Viikonloppuna rentouduin parhaan ystäväni kanssa luonnossa koko viikonlopun ja juhlimme myös tyttäreni 18v juhlia samalla. Ella hoiti taas hienosti myymälän. Juhannuksena aattona ja juhannuspäivänä myymälämme kiinni mutta muuten auki normaalisti. Ihana Juhannusta kaikille!