Meillä aloitti työt nyt uusikin reipas nuori Ellan ja Janinan lisäksi. Elli Erkkilä on 17v nuori lukiolainen. Elli laittaa pihapiiriämme ahkerasti kuntoon tänäkesänä ja auttelee markkinoinnissa sekä hieman palvelee teitä myymälässäkin. Nyt tulevana viikonloppuna onkin säpinää koko Iittalassa kun on koko Iittalan kesänavaus sekä perinteiset Kesäsesongin avajaiset koko Lasikeskuksessa. Nyt myös Suomen ensimmäinen Naivistinen Taidejuna-asema avataan Iittalaan 9.6 lauantaina. Meillekkin tulee käsityöläisiä taas myymään Hunajapuistoon ja Hunajapupu saapuu kesäksi pihamaallemme. Elävät mehiläiset lasipesässään löydät myös myymälästämme. Kulkevat seinän läpi ulos ja niiden touhuja voi lasintakaa seurailla. Lauantaina meillä myös lahjakorttiarvontaa, tuote-esittelyjä jne ja pääset testailemaan laadukasta luonnonkosmetiikkaa. Launtaina teitä palvelee minä, Elli ja Janina ja sunnuntaina Ella. Siirrymme taas kesäaukioloon eli avoinna jokapäivä 10-16/17.

Tänään ilmoittauduin mikronaeulauskoulutukseen ja opettelen myös happohoidot eli entistäkin tehokkaampaa apua juonteisiin, arpien haalentamiseen jne ihon hoitoon huippu tuloksia saatavilla meiltä pian lisääntyvässä määrin.

Koruja on tullut hurjan paljon myymälään lisää ja itse ihastuin etenkin ihaniin perhoskoruihin joita on tosi laaja valikoima ja ovat kotimaista käsityötä. Poiketkaahan moikkaamaan ja ihania kesäpäiviä!:)