Nyt on uusi hunajasato saapunut myymäläämme ja edelleen uusi hunaja on omien mehiläistemme keräämää! Myös makuhunajista on valikoima taas laajentunut ja kauan kysyttyjä makuhunajia kuten mansikka ja salmiakki on taas saatavilla, samoin suositut minipurkit! Myymälässä on ollut vilskettä ja Elli on leikannut myös Hunajapuiston pensaat siistiksi. Itse olen valmistanut kovasti voiteita jälleenmyyjille, laitellut ahkerasti nettilähetyksiä ja tehnyt hoitoja ne päivät kun olen töissä ollut ja tyttäreni<3 on hoitanut myymälää. Vaihdoimme  myös hienon uuden päätykyltin myymälän seinään jossa firman logo minkä kälyni suunnitellut. Teimme upean 10v hääpäiväreissun mieheni<3 kanssa Turkuun kylpylä Caribiaan ja kävimme myös Naantalissa Ellan hoitaessa myymälää. Oli hieno reisus ja on ollut huikeat 10v! Rakkaus vaan lisääntynyt!

Eilen oli yksi elämäni upeimmista kokemuksista kun tapasin Ultrassa ekaa kertaa lapsenlapseni<3! Olin nuorten<3 kanssa ja onnenkyyneleethän siinä tuli! Musta tulee mummo 37v iässä. Sain tyttäreni<3 kun olin 18v 8kk ja nyt hänen laskettuaika on tammikuulla jollon hän on 18v 8kk. Hän on äidin tyttö ja kaikki on aina pitänyt tehdä kuten äiti! Vauva pomppi masussa kovasti ja oli täysin terve.

Tänään oli hieno päivä hoitolalla kun sain mikroneulauskoulutuksen eli hyviä uutisia teille kaikille meiltä alkaa elokuun alusta saada myös mikroneulaushoitoja! Huikean tehokas hoito juonteisiin, couperosaihoon, maksaläiskiin, aknearpiin ja vaikka mihin! Sain itsekkin hoidon ja nimestään huolimatta se ei kyllä sattunut vaan oli ihana olo iholla hoidon jälkeen! Kerron hoidosta lisää lähiaikoina. Olen todella innoissani! Hoito tulee meillä olemaan kohtuuhintainen vaikka se kuulemma on 100-250€ hintainen alueesta riippuen. Itse olen tuuminut hinnaksi ainakin näin alkuun arviolta 79€.

Mukavaa kesänjatkoa kaikille!:)