Hieno kesä Aitalla takana ja se on paljon reippaiden työntekijöideni ansiota! Elli ja Ella sekä tyttöni Janina olivat suureksi avuksi! On ollut ilo aina mennä vapailta töihin kun reippaat nuoret naiset ovat hoitaneet firmaani kun omaansa ja kaikki asiat tehty jopa paremmin kuin olisin itse tehnyt! Kyllä tulee nämä nuoret saamaan multa hyvät työtodistukset ja hienoa että yhteistyömme yhä jatkuu. On ilo ollut olla noin reippaiden nuorten työnantajana, kiitos tytöt näin julkisestikkin!

Ilokseni kerron myös että kevään apunani ollut reipas työharjoittlija Laura tulee oppiini vielä täksi syksyksi ja valmistuu sen jälkeen eli hän on jo erittäin pätevä kosmetologin työssä ja olen lisäksi läsnä hoidoissa. Lauran hoitoja saatte upeilla tarjouksilla tänä syksynä, kannattaa hyödyntää edulliset hoidot! Seuratkaa facebook sivuamme Hyvän Olon Aitta jossa niistä ilmoittelen.

Arki on alkanut monessa perheessä ja niin alkaa meilläkin nyt tulevalla viikolla. Huomenna alkaa miehelläni työt ja itselläni tiistaina. On ollut hieno kesä kivoine pikku reissuineen ja herkutteluakin on kuvioon mahtunut. 2vkoa sitten katsoin vielä ettei ole tullut yhtään kesäkiloa mutta tänäaamuna oli totuus toinen! Kyllä kahdessa viikossakin ehtii pari kesäkiloa saada kun oikein nautiskelee mutta on kyllä ollut kivaa ja joka gramman arvoista!:D Nyt on kuitenkin syytä palata arkeen, kuriin ja järjestykseen kuten monessa perheessä. Meillä aloitettiin tänään detox kuuri, puuro aamiaiset ja reipas lenkkeilykausi! Ihanaa sekin rennon kesän jälkeen. Ilmat kun viilenee on kiva lisätä liikuntaa.

Meiltä myymälästä löydät monet hyvät detox kuurit aina detox tipoista tabletteihin ja detox laastareihin! Kannattaa poiketa. Myös maksanpuhdistuskuureja on ja kromia herkkuhimoa hillitsemään. Hoitolastamme löydät ihanat aineenvaihduntaa liikkeelle laittavat ja kuona-aineita ja nesteitä kehosta poistavat lymfahieronnat. Nyt tarjous lumfahieronta 15€ ja pakkaushoito jossa selluliitti/detox naamio ja lymfahieronta vartalolle 35€! Ajanvaraus 0505660035. Reipasta arjen alkua! Itse palaan työn pariin tiistaina 14.8 ja esittelen teille kuvassa näkyvää laadukasta luonnonkosmetiikkaa jota maahantuon yksinoikeudella Suomeen. Poiketkaahan myymälässä! Nyt sesongin ulkopuolella auki ti-la 10-15/16. TERVETULOA!