Hieno kesä ollut Hyvän Olon Aitassa ja vielä on vähän kesää jäljellä! Itse palaan arkeen ja mies taas lomiltaan töihin reilun viikon päästä mutta ensiviikolla vielä reippaat kesätyttöni hommissa ja itse olen vielä hieman vapaillakin perheeni kanssa. Koruja on tullut paljon lisää tänäkesänä valikoimiimme ja myös kauniita perhoskorutelineitä jotka tehty käsityönä saapui käsityönurkkaamme. Hunajapupu tuli jo kotitalliin kun niin kovat helteet mutta lasinen mehiläispesä on vielä myymälässämme näytillä jokusen viikon.

Huomenna teen kovasti uusia mikroneulaushoitoja hoitolalla ja tyttäreni hoitaa myymälää. Viimeset yhteiset työpäivät käsillä ennen koulujen alkua ja hänen omilleen muuttoa. Ensiviikolla muuttaa omilleen. Niin ne lapset kasvaa.

Hiukan tietoa uudesta hoidostamme mikroneulauksesta:

Nyt meiltä Mikroneulaus hoidot uutuutena! Tarjouksessa elo-syyskuun 75€(ovh 89€)meillä mutta hinta yleisesti 100-250€/hoito! Nimestään huolimatta hyvin kivuton hoito ja voidaan laittaa myös puuduttava liuos eli ei satu.

Autoamaattisella mikroneulauksella voidaan hoitaa:

– Aknearpia, raskausarpia ja muita arpia, kasvojen ja kaulan juonteita sekä ryppyjä
– Ikääntynyttä ja auringon vahingoittamaa ihoa, veltostunutta, ryhditöntä ihoa
– Hyperpigmentaatiota, arpijuovia, selluliittia, epätasaista ihoa ja laajentuneita ihohuokosia.

Mikroneulausterapia stimuloi ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään luonnollisesti ja turvallisesti, luoden pehmeän, kirkkaamman, terveemmän ja nuoremmalta näyttävän ihon.

Ihon luonnollinen uudistuminen ja korjaus:
Mikroneulaustekniikalla saadaan kiihdytettyä kollageenin ja elastiinin muodostumista, uusia ihosoluja syntyy ja veren kulku epidermiksessä, ihon kerroksissa lisääntyy. Kollageeni ja elastiinisäikeiden lisääntymisen myötä iho vahvistuu. Ihon pinnalla olevat juonteet madaltuvat ja epätasaisuudet tasoittuvat, pigmenttimuutokset vaalenevat ja ihon väri paranee.

Mikroneulaus stimuloi kollageenin ja elastiinin tuotantoa luonnollisella tavalla. Ihoon syntyvien mikrokanavien kautta levitettävät hoitavat seerumit myös imeytyvät huomattavasti paremmin ja vaikuttavat merkittävästi ihon kuntoon.

Dermicapenissä käyttetään aina uusia steriilejä neuloja jotka henkilökohtaisia joten komplikaatioiden riski on olematon. Todella tehokas hoito! Hoidon tekee koulutettu Sky kosmetologi Anu Talus. Ajanvaraus 0505660035!

Mikroneulauksella Sinullekin pehmeämpi, kirkkaampi, terveempi ja nuoremman näköinen iho. Mikroneulaus on tehokas, veitsetön hoito, kun haluat hoitaa ihoaltasi vanhenemisen merkkejä (rypyt ja juonteet), arpia (akne, raskaus, kirurgiset toimenpiteet) ja hyperpigmentaatiota (maksaläiskät, muu ihon epätasaisuus). Mikroneulaus vahvistaa myös auringon vaurioittamaa ihoa.
Couperosaiho vahvistuu, ja ihon väri tasoittuu.

Miten mikroneulaus toimii?

Mikroneulaus toimii tuottamalla tuhansia mikroskooppisia neulakanavia ihon dermikseen. Nämä stimuloivat ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään luonnollisesti ja turvallisesti. Uusia ihosoluja syntyy ja verenkierto paranee.

Täydellinen imeytyminen

Ihoon syntyvien mikrokanavien kautta iholle levitettävät tehoaineet myös imeytyvät huomattavasti paremmin ja vaikuttavat siis merkittävästi ihon kuntoon. Useat kliiniset tutkimukset todistavat, että tehoaineet imeytyvät jopa 1000 kertaa paremmin neulauksen jälkeen.

Tulokset näkyvät viikkojen kuluttua

Koska mikroneulaus perustuu ihon luonnolliseen vahvistumiseen; eli ihon oman kollageeni- ja elastiinivaipan lisääntymiseen, vaatii tulosten näkyminen oman aikansa. Tulokset alkavat näkyä iholla noin 4-6 viikon kuluttua pikkuhiljaa. Tulokset paranevat sarjan myötä asteittain.

Mikroneulauksen kolme tärkeintä etua:

  • Mikroneulaus lisää  kollageenin tuotantoa vahingoittamatta ihon pintaa.
  • Mikroneulaus on tehokasta, ja hoitoaineet imeytyvät tehokkaammin mikroneulauksen jälkeen.
  • Mikroneulaus on turvallista ja ihoystävällistä. Tunnet yleensä vain vähäistä kipua, ja iho palautuu hyvin nopeasti ja riski komplikaatioille on minimaalinen.

Mikroneulaus nyt tarjouksessa elo-syyskuun 75€(ovh 89€) ja hoidon normaalihinta yleisesti 100-250€ alueesta riippuen. Meillä normaalihinta 89€ johtuen pienistä kuluistamme toimia kun kiinteistö oma eikä kovia vuokrakuluja kuten kaupungeissa.

Syksyä odotan innolla ja luvassa on monia kivoja kursseja meillä syksyn mittaan ja hoitolan sesongin käynnistyttyä taas syyskuulla laittelen hyviä hoitotarjouksia. Syksy on hyvää aikaa itsensä hemmotteluun mutta nautitaan kesän viimeisistä hetkistä vielä. Jos tuntuu että arjen alku takkuaa ja kesäkiloja kertynyt kannattaa suunnata meille lymfahierontaan joka laittaa tehokkaasti nesteet, kuona-aineet ja aineenvaihdunnan liikkeelle ja lisäksi meiltä monenlaiset vartaloa muokkaavat pakkaushoidot ja selluliittihoidot. Kesän lopun tarjouksena nyt pakkaushoito jossa selluliittinaamio ja ihana lymfahieronta 35€! Ajanvaraus 0505660035. Myymälästämme löydät monet kehoa puhdistavat detox kuurit ja vitamineja arjen alkua helpottamaan. Mukavaa arjen aloitusta ja nauttikaahan vielä kesän viimeisistä hetkistä:).