Ompas ollut kiireisiä ja kivoja syyspäiviä mutta onneksi Laura saapui vielä hetkeksi mulle työharjoitteluun ennen valmistumistaan! Koulutan häntä samalla työn ohessa ja nyt hyviä tarjouksia Lauralle, kannattaa seurata meidän facebook sivuja. Siellä ilmoittelen Lauran tarjouksista. Löydät sivut FB nimellä Hyvän Olon Aitta.

Itsekkin olen saanut hoitoja Lauralta ja asiakkaat ovat olleet todella tyytyväisiä. Nettikauppa on ollut vilkasta tänä syksynä ja Manukasarjan menekki on kasvanut hurjasti parin kivan lehtijutun tiimoilta jotka meistä kirjoitettiin otsikoin “Luonnon kosmetiikka Hyvän Olon Aitan valttina” ja “Meillä on spesiaalisarja”. Jutut julkaistiin lehdissä Reska.fi ja Hattulaan.fi. Löydät jutut netistä yhä lehtien sivuilta hakusanalla Hyvän Olon Aitta kyseisen lehden sivun hakukentästä. Kivat jutut kyllä oli. Olen iloinen että mua niihin pyydettiin.

Nyt lauantaina meillä oli taas kurssipäivä eli vedin Hunaja- ja Turvehoitokurssin. Laurakin oli opissani ja tyttäreni<3 Janina myös innokkaana harjoittelemassa ja auttamassa kuten artikkelikuvastakin näkyy. Oli aivan huikea naisenergia taas hoitolassani kurssiporukan kesken ja ihan huippu päivä! Sain myös parikin innokasta jälleenmyyjää Manukasarjalle sekä mehiläisvahavoiteilleni.

Tiistaina ja keskiviikkona touhutaan kovasti hoitoja taas Lauran kanssa ja myös myymälä avoinna normaalisti mutta torstaina lennän mieheni<3 kanssa Gdanskiin pienelle lomalle josta palaamme sunnuntaina. Elli kuitenkin palvelee teitä myymälällä lauantaina klo 10-15. Mukavia syyspäiviä!:)