Terveiset upeasta Gdanskista! Oli kyllä kiva ja edullinen lomapaikka. Suosittelen käymään tuollaisella pidennetyllä viikonlopulla. Yllätti positiivisesti ja kaikki kivat nähtävyydet tuli kierreltyä sekä ilmatkin suosivat. Elli oli taas hienosti hoitanut bisnekset sillävälin.

Lauran kanssa on hoitolalla kovasti touhuttu ja uusia korujakin taas saapui kiva erä. Tänään pidin taas kurssipäivän ja koulutin Kasvohoito/Pakkaushoitokurssilla hoitolassani. Olipa taas hieno päivä ja myös hierojaystäväni Mirka hieroi hoitolalla. Sekä mieheni<3 että minä myös päivän lopuksi saatiin Mirkalta hieronnat ja täytyy sanoa että hän on loistava hieroja! Tervetuloa meille myös Mirkan hierottavaksi. Mirka toi myös mulle nyt toisenkin sähköpöydän hoitolaan joka helpottaa myös kurssien pitämistä kun enemmän sähköpöytiä ja myös teidän hyvät asiakkaamme mukavuutta hoidoissa.

Toivon että olette osanneet nauttia syksystä ja pimenevistä illoista. Syksyisessä luonnossa kannattaa liikkua se on hyvä tapa saada voimia ja kynttilöitä poltella. Meiltä myymälästä saatavana myös ihanat mehiläisvahakynttilät joissa todella ihana tuoksu. Löydät niitä myös nettikauppamme puolelta.

Itse aion kohta sytyttää yrittäjäystävältäni Miialta saamani ihanan sydänkynttilän ja rentoutua kasvonaamio naamalla. Suosikkejani meiltä on Bee Venom naamio sekä ihana manukahunajaa sisältävä tehokosteutava naamio. Niiden vaikutuksista voit lukea lisää www.hunajaaiholle.fi kohdasta tuotetiedot. Rentouttavia syysiltoja ja muistakaa levätä ja hemmotella itseänne!:)