Kauniita syyspäiviä nyt ollut ja pikkuhinjaa on aloiteltu myös valmistelut Joulusesonkia varten. Uusia käsitöitä on nyt saapunut taas paljon käsityönurkkaamme ja nettikauppa on jatkanut vilkastumistaan. Pyydänkin teitä hyvät asiakkaamme tilaamaan tilaamaan suosikkituotteenne hyvissä ajoin. Yritän mitoittaa suosituiden luonnonkosmetiikkasarjojemme joita maahantuon yksinoikeudella Suomeen varaston niin että kaikille riittää mutta koska sarjat ovat yllättäneet todella suosiollaan ja tämä on ensimmäinen Jouulumyynti joka pitää osata ennakoida ja arvioida on se hiukan haastavaa.

Tänä syksynä on apunani onneksi ollut ihana työharjoittelija Laura. Eilen oli viimeinen yhteinen työpäivä ihanan työharjoittelijani Lauran kanssa. Laura on ollut suuri apu kevään sekä syksyn hoitolassani. En tiedä miten olisi tämä kiireinen yrittäjä selvinnyt ilman tätä reipasta apulaistani joka nyt valmistuu opistani kosmetologiksi. Ja en hänelle voinut kyllä huonoja arvosanoja antaa on niin pätevä työssään. Olen saanut itsekkin nauttia joka viikko hänen hoidoistaan kuten eilenkin monista kasvovoidoista ja sekä minä että raskaana oleva tyttäreni Janina saatiin häneltä jalkahoidot. Lämmin kiitos ihana Laura! Onneksi yhteistyömme jatkuu vielä ja soittelen sua jatkossakin tarvittaessa kiireavuksi ja omaksi luotto kosmetologikseni hoitolalleni.