Terveiset Costa Blancalta! Oli ihana loma! Veljeni kansssa vietimme laatuaikaa Alicaltessa hotellilomalla ja äidin kanssa nautimme kahdestaan äiti/tytär ajasta heidän Espanjan kodillaan. Kävimme kylpylässä ja kuljimme meren rannalla sekä tapasimme ystäviä. Nyt on tämän yrittäjän akut ladattu Joulusesonkia varten ja heti kun palasin lomalta olikin seuraavana päivänä jo kurssipäivä taas hoitolassani ja pidin Hunaja- ja Suklaahierontakursseja ihanalle naisporukalle. Todella onnistunut kurssipäivä ja oli kiva palata lomalta kun työntekijäni Elli oli haravoinut pihan ja siivoillut kovasti lomani aikana.

Käsityöläisten kauniita tuotteita taas saapui postissa täydennykseksi käsityönurkkaamme. Huomenna kovasti hoitoja mutta pyrin saamaan ne esille jo alkuviikon aikana. Myös nettikauppa pitää hyvin kiireisenä ja muistuttaisinkin teitä hyvät asiakkaani että tehkää tilaukset aina hyvissäajoin. Nyt tein todella ison tilauksen taas maahantuomastani luonnonkosmetiikasta mutta sen menekki ja suosio on yllättänyt tämän yrittäjän niin hiukan jännitän miten tavara riittää Joulusesongin.

Joulusesongin avajaisia vietetään taas koko Iittalan Lasikeskuksessa 24.11 la. Sillon meilläkin monenlaista ohjelmaa ja tarjouksia ja koko Lasikeskus täynnä monenlaista jouluista kivaa ja lahjaideaa. Kannattaa poiketa! Myös aukiolomme pitenevät 24.11 eli olemme sitten avoinna 10-18 ja myös tuon 25.11 su. Joulukuusta alamme olla avoinna jokapäivä klo 10-18 aina Jouluun asti.

Poiketkaahan jo tuumailemaan Joululahjaideoita!