Joulusesonki 2018 saatu päätökseen ja nyt on yrittäjä väsynyt mutta onnellinen ja edessä viikon loma perheen kanssa työntekijäni Ellin hoitaessa myymälää. Tänä sesonkina myytiin ennätysmäärä lahjakortteja ja oli ilo huomata miten moni löysi nettikauppaamme www.hunajaaiholle.fi helposti shoppailemaan. Sieltä saa kätevästi tilattua myös lahjakortit ei tarvitse ehtiä hakemaan. Lähetämme ne sähköpostiisi vielä saman päivän aikana!

Viimeisillään raskaana oleva tyttäreni oli myös äitiä auttelemassa tämän viimeisen sesonkiviikonlopun ja kovasti täällä odottelee tämä 37v mummo ensimmäisen lapsenlapen syntymää. Tammikuulla 20.1.2019 on laskettuaika ja menen synnytykseen mukaan niin hoitola-asiakkailta pyydän ymmärrystä jos synnytys osuu juuri varaamaasi hoitoaikaan. Sitten siirrämme ja siirrosta hyvitämme ilmaisen lymfahieronnan jokaiselle.

Myymälässä tänä sesonkina oli suuressa suosiossa itse valmistamamme mehiläisvahavoiteet ja maahantuomani laadukkaat Manukahunajaa sisältävät luonnonkosmetiikkatuotteet. Myös uutuustuotteemme Ruusuntuoksuinen voide, huulirasva ja Äijä Naamarasva otettiin hienosti vastaan ja niistä olette antaneet ihanaa palautetta, kiitos siitä ja koko tästä hienosta vuodesta!

Itse olen tänä sesonkina ollut vähemmän stressaantunut kun koskaan ennen. Kiire on ollut kuten aina mutta oma elämänhallinta on parantunut ja pahimmat ruuhkavuodet ovat helpottaneet. Toivon että kaikki te ihanat asiakkaani osaatte rentoutua Jouluna ja nautitte hyvästä ruuasta ja läheisten seurasta. Itse saan oman perheeni eli mieheni ja tyttäreni lisäksi luokseni tänne rakkaaseen lapsuudenkotiini jossa asumme ja olen viettänyt jokaisen elämäni Joulun omat vanhempani ja veljeni. Hiljennymme nyt Joulun viettoon ja jään lomalle mutta palaan töihin taas 2.1.2019. Kiireellisissä tapauksissa tavoitat 0505660035 ja työntekijäni Elli palvelee teitä taas Tapaninpäivästä alkaen myymälässä. Etusivulta näet Joulun aukiolomme. Ihanaa JOUULUA ja hyvää oloa kaikille toivoen: Sky kosmetologi Anu Talus ja koko Hyvän Olon Aitan väki<3

 

 

 

KOSMETOLOGIHÄMEENLINNA