Monessa perheessä on palattu arkeen nyt pyhien jälkeen. Niin myös meillä Hyvän Olon Aitassa. Arkeen paluu tarkoittaa monille myös kevyempää syömistä ja liikunnan lisäämistä. Niin myös itselleni. Salitreenit on aloitettu taas Joulun löysäilyn jälkeen ja muutamat joulukilot saatu jo nitistettyä mutta vielä olisi tavoitetta ennen kesää paljon. Meiltä löydät monenlaista apua painon pudotukseen. Yksi suosituimmista on Lymfa hieronnat. Yksi lymfahieronta tehostaa aineenvaihduntaa yli viikoksi eli se on todella hyvä tehobuusti painon pudotukseen. Laittaa myös nesteet ja kuona-aineet liikkeelle. Lisäksi hoitolastamme saa todella tehokkaita kiinteyttäviä ja selluliittiin vaikuttavia pakkaushoitoja sekä Body lift vartalon muokkaushoitoja. Nuo kaikki 3 hoitoa nyt tammikuun ajan huikeaan yhteishintaan 45€! Ajanvaraus 0505660035!

Itse pidän tammikuussa aina myös detox kuurin. Tehokkaita tuotteita siihen löydät myymälästämme. Omia suosikkejani on Detox tipat sekä 30vrk kuuri detox tabletteja. Molemmat todella tehokkaita ja edullisia! On hyvä puhdistaa kehoa ainakin muutaman kerran vuodessa.

Tänään sain tietää että tyttäreni synnytys käynnistetään 9.1 ja menen silloin tukihenkilöksi 18v tytölleni synnytykseen eli joudun pitämään myymälää  9.1-11.1. kiinni ollessamme Tayssissa. Hoidot olen saanut hyvin siirrettyä näiltä päiviltä. Lämmin kiitos ymmärryksestä kaikille. Täällä eletään nyt jänniä ja tärkeitä aikoja. Oikein ihanaa arjen alkua kaikille ja tsemppiä Uuden Vuoden projekteihin!