Nyt kuuluu meille Hyvän Olon Aittaan todella hyvää! Saatiin porukkaan yksi suloinen uusi jäsen kasvamaan! Ties vaikka olisi vuosien päästä tuleva kosmetologinne;)! Perjantaiyönä 18v tyttärelleni Janinalle joka teille monelle myymälästä tuttu syntyi terve tyttövauva. Olin nuorten kanssa synnytyksessä ja oli aivan mahtava kokemus! Kaikki meni hyvin ja nyt on viikon verran leijuttu onnenhuumassa ja illat rampattu pientä katsomassa. Aika huimaa tulla mummoksi näin 37v iässä mutta ihanaa!

Viikonloppuna heti synnytyksen jälkeen pidin taas Hunaja/Suklaa/Turvehoitokurssin hoitolassani. Isäntä toimi kurssilaisille harjoitusselkänä. Taas sai moni opin noihin ihaniin hoitoihin! Nyt onkin ihana aika käydä lämpöhauteet sisältävissä ihanissa hemmotteluhieronnoissamme! Esim Turvehaudehoito + hieronta hoitolassamme 45€. Laittaa ihanasti nesteet, verenkierron ja kuona-aineet liikkeelle!

Ilokseni kerron teille myös että 1.2 meillä aloittaa työharjoittelun tuttu ihminen asiakkaani Nata. Hän opiskelee kosmetologiksi ja toimin hänen mentorinaan maaliskuun puoleenväliin asti. Tämä tarkoittaa todella meheviä hoitotarjouksia teille, olkaahan valppaana facebooksivuillamme. Siellä ilmoittelen parhaat tarjoukset. Itse olen aina toki myös läsnä hoitotilannetta seuraamassa. Nyt esim jalkahoidot ja kasvohoidot 35€. Varaa pian aikasi 0505660035!