Nyt on ollut ilo touhuta reippaan työharjoittelijani Natan kanssa hoitolalla. Nata on iloinnut kun meillä riittää kivasti asiakkaita mikä on kuulemma monessa harjoittelupaikassa ongelma. Meillä on kivasti asiakkaita niin saa työharjoittelija harjoitusta ja todella mukavat asiakkaat, lämmin kiitos siitä! Nata on hoitanut hoidot todella hyvin ja olen ohjannut häntä monien hoitojen parissa. Natan edullisemmat harjoittelijahinnat voimassa vielä 16.3 asti. Itse olen myös läsnä hoitotilanteessa mutta Nata tekee hoidot. Nyt esim jalkahoito + sokerointi säärille 39€ ja kasvohoito kulmien värjäyksellä 35€. Aikoja enää muutamia jäljellä joten pikaiset varaukset 0505660035 tai nettiajanvarauksessa.

Nettiajanvaraus Timma tuli uutena meille ja on toiminut hyvin. Siellä tosin tarjolla vain aika vähän aikoja koska nettikauppamme vilkkaus ja tuotteiden valmistus vie myös oman aikansa ja lisäksi ihana reilun kuukauden vanha lapsenlapseni muutti meille 18v tyttäreni kanssa ja haluan ehtiä olla myös hänen kanssaan iltoja niin ilta-ajat sovittavissa puhelimitse. Tuo pieni tyttövauva on tuonut meille valtavasti iloa ja tämä 37v mummo on hyvin ylpeä pienestä ja hoitaa mielellään niin saa nuoripari tyttöni Janina lapsen isän Janin kanssa myös välillä omaa aikaa. Meillä on iso talo maalla jossa yhdessä kasvatamme pientä ja tämä on nyt sekä mun, tyttöni että lapsenlapseni lapsuudenkoti. Silti yhä myös kotihoitolalle aikoja varattavissa mutta ne ajat vain puhelimitse.

Monta kurssia on ollut taas meillä hoitolassani. Pidimme yrittäjäystäväni Miia Honkasalo kanssa hienon Aromahierontakurssin ja ja myös Spa käsi- ja jalkahoitokurssin sekä Hunaja- ja Suklaahierontakurssin pidin. Nata on ollut isona apuna kursseillakin ja muutenkin. Hieno yhteistyö hänen kanssaan ja ilo ollut molemminpuolista! Pari tärkeää työkeikkaakin oli viimeviikolla erilaisille porukoille. Voitte siis halutessanne tilata mut pitämään myös luentoa ihonhoidosta tai vaikka hunajan terveysvaikutuksista jne! Muistakaahan nyt hyödyntää Natan tarjoukset ja poiketkaahan moikkaamaan! Muistakaa nauttia ulkoilusta näin kevättalvella ja suojata hyvin iho!