Nyt on lähdetty taas oppimaan lisää eli Kauneudenhoitoalan Perustutkinnon eli Kosmetologitutkinnon lisäksi lähdin vielä erikoistumaan. Kaupan alalta olen opiskellut Merkonomiksi, Yrittäjän Ammattitutkinnon ja Yritysjohtajan Erikoisammattitutkinnon niin ajattelin että ei Kauneudenhoitoalaltakaan Luuontaishoitajan ja Kosmetologin tutkinnot vielä riitä vaan haluan erikoistua. Paljon saan hyväksilukuja Luontaishoitajan opeista sekä Yritysjohtajan Erikoisammattitutkinnosta niin opiontoni kestävät vain noin vuoden. Paljon on etäopiskelua ja löysin ihanan mentorin Juditin jolla on samat ekologiset arvot kun itsellänikin. Mentorini opastuksella opiskelen etänä ja hoitolassani ja 2 päivää kuukaudessa käyn koulussa opetelemassa. Oli kyllä mukavat koulupäivät nyt kun alkoi! Hienoa jutella kollegoiden kanssa ja paljon tulemme  varmasti oppimaan tosiltamme myös.

Vaaosta käy mulla paljon opiskelijoita työssäopissa ja siksikin on mukava kehittää itseäni lisää. Erikoistuminen antaa eväät toimia kauneudenhoitoalalla myös opettajan tehtävissä lisää jatkossakin. Nytkin mulla 2 opiskelijaa työssäopissa. Natan kanssa tänäänkin touhuttiin kovasti hoitolalla. Nyt on tosi hyvä  tarjous itse tekemänäni Mikroneulauksesta johon saa nyt Timanttihionnan kaupanpäälle eli Mikroneulaus + Timanttihionta vain 79€!(Ovh Mikroneulaus 79€ ja Timanttihionta 49€) Voit tilata nettiajanvarauksesta Mikroneulaus ja mainitse lisäksi tarjous Timanttihionnasta niin saat sen kaupanpäälle!

Tässä tarjouksesta tarkemmin:

Iho kesäkuntoon!😎 Timanttihionnalla kivuton tehokas Ihonpuhdistus ja tehoaineiden tehokas imeyttäminen Mikroneulauksella joka nimestään huolimatta kivuton hoito. Huikeaan yhteishintaan 79€!(ovh Timanttihionta 49€ ja Mikroneulaus 79€)🦋 Sisältää myös ihanan pää- ja decoltehieronnan. Mikroneulauksella Sinullekin pehmeämpi, kirkkaampi, terveempi ja nuoremman näköinen iho. Mikroneulaus on tehokas, veitsetön hoito, kun haluat hoitaa ihoaltasi vanhenemisen merkkejä (rypyt ja juonteet), arpia (akne, raskaus, kirurgiset toimenpiteet) ja hyperpigmentaatiota (maksaläiskät, muu ihon epätasaisuus). Mikroneulaus vahvistaa myös auringon vaurioittamaa ihoa.
Couperosaiho vahvistuu, ja ihon väri tasoittuu. Ajanvaraus 0505660035🦋 tai www.hyvanolonaitta.fi🦋.

Nyt kannattaa hoidattaa iho kauniiksi kesäksi ja tehdä tehokas ihonpuhdistus! Muistathan myös suojata ihosi kevätauringolta? Manukahunajaa sisältävästä Luonnonkosmetiikkasarjasta jota maahantuon löytyy ihana päivävoide sp30 aurinkosuojalla ja Byothean sarjasta sp50. Molemmat löydät myymälästämme sekä netikaupastamme.

Nyt tulevana viikonloppuna on Pääsiäistapahtuma koko Iittalan Lasikeskuksessa ja myös meillä myymälä auki lauantaina sekä sunnuntaina! Tervetuloa iloiseen keväiseen tapahtumaan! Pitkäperjantaina myymälä kiinni mutta La-Su avoinna ja monenlaista tapahtumaa ja lahjakorttiarvontaa sekä kosmetiikkaa pääset testailemaan kosmetologin opastuksella. Lämpimästi tervetuloa ja ihanaa Pääsiäistä!