Nyt on ollut kovasti kursseja hoitolassamme ja aivan huikeaa naisenergiaa oli nyt molempien kahden peräkkäisen lauanatain kursseilla! Ensin pidin kasvohoitokurssin ja nyt lauantaina opetin ihanalle naisporukalle Hunaja- Suklaa ja Turvehoidot. Isäntä autteli onneksi myymälässä kun sielläkin riitti vilskettä.Seuraavat kurssit taas syyskuulla. Kesän pidän taukoa. Kurssien suosio on yllättänyt ja nyt kävi kurssilaisia jopa Torniosta asti! Tykkään kovasti pitää kursseja ja ne antaa itsellenikin paljon.

Ilokseni kerron teille että ihana Nata on kesän apunani ja hänelle voitte varata opiskelijahintaan hoitoja. Nata on erittäin pätevä ja hän tekee myös hienoja Volymiripsiä ja geelikynsiä. Mukava touhuta kesä yhdessä. Oltiin yhdessä Mall:in naistenillassa tekemässä pikahoitoja ja myymässä ja oli huikea ilta! Nata on jo ihan ammattilainen ja myy voiteitakin niin että kohta loppuu käsistä! Ihana opettaa noin innokasta ja lahjakasta opiskelijaa!

Suosittua yksinoikeudella maahantuomaani Manukasarjaa(kuvassa muutama tuote sarjassa) on myyty nyt paljon. Tuo huikea sarja jatkaa suosiotaan. Erityisesti päivävoidetta aurinkosuoja sp30 nyt lämpimästi teille kosmetologina suosittelen. Ai niin ja parhaan ystäväni Heini Harjaluoman upea taidenäyttely Maailman Onni tulee iloksenne myymälämme seinille 8.6-11.8.2019. Avajaispäivänä myös paljon ohjelmaa, tanssiesityksiä ja tarjoilua. Katso lisää kohdasta tapahtumat ja tervetuloa! Tähän loppuun teille hiukan tietoa upeasta Manukasarjastamme jonka löydät myymälästämme ja nettikaupastamme:

Manuka-hunaja on mehiläisten manuka-pensaasta kerämäästä medestä valmistamaa hunajaa. Manukapensas kasvaa Uudessa-Seelannissa ja kuuluu teekasveihin.

Manuka-hunaja sisältää erityisiä antibakteerisia ominaisuuksia mukaan lukien entsyymiä, joka tuottaa vetyperoksidia ja joka on todistetusti antiseptinen ja antibakteerinen ainesosa. Manuka-hunaja on erittäin proteiini-, mineraali- sekä vitamiinirikasta raviten, rauhoittaen sekä parantaen herkkää ihoa.

Aito manukapensaan hunaja sisältää antioksidantteja jotka torjuvat vapailta radikaaleilta josta ihon vauriot ja ikääntyminen pääsääntöisesti johtuvat, samalla auttaen ja tehostaen uusien ihosolujen syntymisessä. Manuka toimii luonnollisena kosteuttajana, estäen kosteuden poistumisen ja säilyttäen ihon luontaisen kosteustasapainon.

Jokainen Wild Ferns manuka-tuote sisältää sertifioitua ja varmasti aitoa Uuden-Seelannin manuka hunajaa. Manuka 80+ ilmaisee, että tuotteen sisältämä hunaja on yli 80% peräisin manuka pensaasta. Aidon manuka hunaja statuksen vaatimuksena (New Zealand, The Ministry for Primary Industries) on yli 70% manukaa sisältävä hunaja. Tämä varmennetaan kaikkein varmimmalla ja luotettavimmalla keinolla, eli siitepölyanalyysillä.

HUOM! Kaikki Suomessakin myytävät ns. manuka-hunajaa sisältävät tuoteet eivät ole tasalaatuisia eivätkä välttämättä edes sisällä aitoa Manuka-hunajaa. Siksi on tärkeää varmistua tuotteen aitoudesta. Hunajaaiholle.fi pystyykin takaamaan vain, että verkkokauppamme Wild Ferns tuotteet sisältävät 100% aitoa manuka-hunajaa. Manukahunajaa sisältävä sarjamme on 92-99% luonnonkosmetiikkaa ja todella laadukas ammattisarja kohtuuhintaan 26,90€/tuote jopa tehoseerumit. Kosmetolologina suosittelen lämpimästi tutustumaan ja annan sinulle ihonhoito-ohjeet kaupanpäälle. Tervetuloa myymälämme tai nettikauppaan!

Kosmetologi Hämeenlinna