Nyt on Suomen kesä kauneimmillaan ja siitä kannattaa nauttia! Lisääntynyt aurinko kuitenkin on hyvä muistaa ihon hoidossa. Onhan sinulla jo päivävoide missä on aurinkosuojakerroin? Myymälästämme ja nettikaupastamme löydät useita voiteita joissa aurinkosuojakerroin ja luonnonkosmetiikkaa tietenkin! Manukasarjassa päivävoide sp30, Bee venom sarjassa sp50, Alvan ihana BB-voide sp20 ja uutuutena Ekopharman kotimaisessa herukkasarjassa päivävoide sp15. Aurinko on yksi ihon pahimpia vanhentajia vaikka ihanaa onkin! Suojaa siis ihosi! Meiltä aurinkosuojan sisältävät päivävoiteet alkaen 24,90€.

Itse valmistamaamme kotimaista luonnonkosmetiikkaa teemme mehiläisvahasta ja mehiläisvaha on loistavaa kesän kuivattamalle iholle! Kuvassa näet tuotteitamme. Ne ovat 100% luonnonkosmetiikkaa ja käsityönä teemme ilman mitään lisäaineita! Kesäksi loistava tuote on Itikkavoide jossa laventelin tuoksu. Pitää itikat loitolla samalla kun kosteuttaa ihoasi ja tuoksuu hyvältä! Jalkavoide on tuotteista yksi suosituimpia ja sitä jälleenmyyntiin tilaavat ympäri Suomen monet jälleenmyyjäme. Monet erikoisjalkahoitajat ja kosmetologit kehuvat että se on aivan loistava kuiville kantapäille! Ruusun tuoksuinen voide taas on ihana kesävieminen ja sen ihanasta tuoksusta sekä koostumuksesta olemme saaneet hienoa asiakaspalautetta. Paljon saunovalle couperosaihoiselle taas on Hamppuvoide loistava suojaamaan ja kosteuttamaan ja Propolisvoide sekä Pihkavoide ovat loistavia pieniin nirhaumiin kesällä, ihottumiin ja ylipäätään kuivaan ihoon. Propolisvoide on loistava myös atooppiselle iholle sekä psoriin. Tyytyväinen asiakkaani on kirjoittanut hienon blogitekstin siitä miten sai Propolisvoiteesta avun atooppiseen ihoon. Voit lukea sen tästä linkistä https://elonalku.blogi.net/blog/4/kauppiaan-kauhu/

Sarjasta löydät myö kasvovoiteet miehille sekä naisille. Äijä Naamarasva on ollut suosittu miehille ja siinä on miehekäs männyn tuoksu. Eläimille löydät Tassuvoiteen ja nahan käsittelyyn Nahkavoiteen. Myös hyvä Käsivoide löytyy tästä sarjasta. Kannattaa tutustua! Kivoja myös kesäviemisenä. Hinnatkin kohtuullisia 9,90€ kaikki muut paisti Pihkavoide hieman kalliimpi. Tuotteet löydät myymälästämme Hyvän Olon Aitasta Iittalan Lasikeskuksesta tai nettikaupastamme www.hunajaaiholle.fi. Muistakaa nauttia kesästä ja hoitaa ihoa!

 

Kosmetologi Hämeenlinna

Anu Talus Sky kosmetologi/Yritysjohtaja Hyvän Olon Aitta