Nyt on kesäsesonki avattu ja parhaan ystäväni taiteilija Heini Harjaluoman näyttely ilonanne myymälämme seiniä koristamassa. Näyttelystä saimme myös kivan lehtijutun Hämeenlinnan Kaupunkiuutisiin. Löydät sen https://www.kaupunkiuutiset.com/jutut/heini-harjaluoma-toi-taidettaan-iittalaan

Näyttelyn nimi on Maailman Onni. Taiteilija itse on taas tulevana lauantaina 15.6 iltapäivästä kanssani laittelemassa lisää maalauksiaan seinille. Paljon on maalauksissa myös perhosia koska hän tuntee minut parhaan ystävänsä ja rakastan perhosia! Perhoset seikkailevat myös firmani logossa. Näyttelyn avajaisissa jo taiteilija myi useamman taulun ja kertoi itse asiakkaille töistään. Lauantaina jatketaan. Myös pieni lapsenlapseni Lumi iloitsi kun sylikummi tuli käymään viime viikonloppuna ja taas näkevät nyt tulevana viikonloppuna. Heini on sekä tyttäreni Janinan että lapsenlapseni Lumin sylikummi. Sanotaan että puolilasta kummistaan niin saa nähdä tuleeko tytöillekkin taiteellisia lahjoja kun Heini on sekä tanssija että kuvataiteilija.

Muuten Aitalle kuuluu hyvää mutta todella kiireistä. Itse olen pakertanut isoa koulutyötä Erikoiskosmetologin opintoihini liittyen ja jälleenmyyjät ovat tilanneet ennätyksellisen paljon samaan aikaan itse valmistamiani voiteita. Kiirettä on ollut mutta onneksi ihana Nata on ollut apunani hoitolan puolella ja Elli ja Ella myymälässä. Natan teistä varmaan moni muistaakin, oli työharjoittelussa jo keväällä ja jatkamme yhteistyötä nyt kesänkin.

Myymälään on tullut isot koruvarastot käsin tehtyjä kauniita Kasaamon koruja ja kunnon korutelineet. Koruvarasto laajenee paljon jatkossakin. Myös suolatuotteita ja kauniita suolatuikkuja on saapunut myyntiin. Lisäksi hiustenhoitoaineet ja kynsilakat on uutuuksia mitä on alettu ottaa myyntiin. Nyt löydät lakoista monet kauniit sävyt kesäkynsille ja lisäksi Nata tekee Geelilakkauksia 35€ ja ripsenpidennyksiä 65€ koko kesän. Kannattaa varata aika kesän juhlia varten kaunistautumiseen. Nata teki myös mulle kivat geelilakkaukset varpaisiin yhtenä iltana kun pidimme työpalaveria. (kuvassa)  Ajanvaraus Timman kautta täältä nettisivultamme tai 0505660035. Ihania kesäpäiviä!